SVI PLAČU ZBOG IVANA IVANOVIĆA! DOGODILA SE IZNENADNA SMRT! (FOTO)

MAGAZIN

Ivan Ivanović danas je na društvenim mrežama objavio bolne vesti.

Njegov veliki prijatelj i dugogodišnji saradnik Nebojša Nedeljković, gitarista benda Ane Štajdohar napustio je ovaj svet.

Tuga i bol Ivana Ivanovića neopisivi su, jer je sa Ćelom, kako su Nebojšu zvali prijatelji, negovao dugogodišnje prijateljstvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

Od prijatelja se voditelj oprostio uz reči: Zbogom burazeru moj dobri…

Od preminulog gitariste oprostila se i Ana Štajdohar, a dirljive reči saučešća izjavili su brojni prijatelji i poznanici doboko pogođeni ovom tragedijom.

Nebojša Nedeljković
foto: Instagram

Podsetimo, ćerka Ivana Ivanovića iz prvog braka Staša, o kojoj poznati tata s ponosom govori u svakom intervjuu, ne može se često videti u javnosti. Kada su se zajedno pojavili na promociji programa „Putevima šampiona“ fondacije Novaka Đokovića, mnogi su se iznenadili.

Staša više nije klinka, u međuvremenu izrasla je u lepu devojku i tati sa zadovoljstvom pravi društvo na gradskim dešavanjima.

Ćerka Ivana Ivanovića u februaru će napuniti 18 godina, a kako najavljuje da će školovanje nastaviti u inostranstvu, poznati voditelj koristi svaku priliku da sa Stašom provodi što više vremena dok je još u Beogradu.

Ivan Ivanović
foto: Instagram

O vaspitavanju ćerke, koja je posle razvoda od supruge Zorice nastavila da živi sa njim, a za koju kažu da je njegova „slika i prilika“, Ivan kaže:

‒ Moj stav je da o svemu možemo da se dogovorimo, s tim što dogovor ne sme da se prekrši ni po koju cenu. Fleksibilan sam i razuman u zahtevima, a moja ćerka zna da sam joj najbolji prijatelj. U prirodi je mladog čoveka da radi po svom, bez obzira na to šta mu se govori. To se nikada neće promeniti. Na meni je da razgovaram sa njom i usmeravam je. Maksimalno ohrabrujem njene slobode i lepršavost karaktera.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *