Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/boommaga/glasregije.com/wp-content/themes/eximious-magazine/header.php on line 5
SVI PLAČU ZBOG IVANA IVANOVIĆA! DOGODILA SE IZNENADNA SMRT! (FOTO)

SVI PLAČU ZBOG IVANA IVANOVIĆA! DOGODILA SE IZNENADNA SMRT! (FOTO)

SVI PLAČU ZBOG IVANA IVANOVIĆA! DOGODILA SE IZNENADNA SMRT! (FOTO)

Ivan Ivanović danas je na društvenim mrežama objavio bolne vesti.

Njegov veliki prijatelj i dugogodišnji saradnik Nebojša Nedeljković, gitarista benda Ane Štajdohar napustio je ovaj svet.

Tuga i bol Ivana Ivanovića neopisivi su, jer je sa Ćelom, kako su Nebojšu zvali prijatelji, negovao dugogodišnje prijateljstvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

Od prijatelja se voditelj oprostio uz reči: Zbogom burazeru moj dobri…

Od preminulog gitariste oprostila se i Ana Štajdohar, a dirljive reči saučešća izjavili su brojni prijatelji i poznanici doboko pogođeni ovom tragedijom.

Nebojša Nedeljković
foto: Instagram

Podsetimo, ćerka Ivana Ivanovića iz prvog braka Staša, o kojoj poznati tata s ponosom govori u svakom intervjuu, ne može se često videti u javnosti. Kada su se zajedno pojavili na promociji programa „Putevima šampiona“ fondacije Novaka Đokovića, mnogi su se iznenadili.

Staša više nije klinka, u međuvremenu izrasla je u lepu devojku i tati sa zadovoljstvom pravi društvo na gradskim dešavanjima.

Ćerka Ivana Ivanovića u februaru će napuniti 18 godina, a kako najavljuje da će školovanje nastaviti u inostranstvu, poznati voditelj koristi svaku priliku da sa Stašom provodi što više vremena dok je još u Beogradu.

Ivan Ivanović
foto: Instagram

O vaspitavanju ćerke, koja je posle razvoda od supruge Zorice nastavila da živi sa njim, a za koju kažu da je njegova „slika i prilika“, Ivan kaže:

‒ Moj stav je da o svemu možemo da se dogovorimo, s tim što dogovor ne sme da se prekrši ni po koju cenu. Fleksibilan sam i razuman u zahtevima, a moja ćerka zna da sam joj najbolji prijatelj. U prirodi je mladog čoveka da radi po svom, bez obzira na to šta mu se govori. To se nikada neće promeniti. Na meni je da razgovaram sa njom i usmeravam je. Maksimalno ohrabrujem njene slobode i lepršavost karaktera.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.