SLAVLJE, JELENA KARLEUŠA TRUDNA, DUŠKO TOŠIĆ VAN SEBE: Nećete verovati ko se ODJEDNOM OGLASIO, sve je RAZOTKRIO!

MAGAZIN

Na primer, da su kreator i JK zakopali ratne sekire? Verovatno ćemo uskoro saznati. Čekamo i njenu reakciju.

Pop pevačica Jelena Karleuša i modni kreator Darko Kostić tokom prošle decenije bili su nerazdvojni prijatelji i poslovni saradnici.

Inače, modni kreator je bio suđen zbog navodnog seksualnog uznemiravanja maloletnika i korišćenja psihoaktivnih supstanci, tako da je letos osuđen i na godinu dana kućnog zatvora uz elektronsko praćenje.

Kostić se neretko oglasi na svojim društvenim mrežama, a jučerašnjom objavom je mnogo zaintrigirao i iznenadio. Naime, on je “osvežio” uspomenu sa svadbe Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošica, održane u junu 2008. godine. On je tada bio kum poznate pevačice, ali su nakon toga stavili tačku na svoj prijateljski odnos.

Na fotografiji se jasno vidi koliko je Karleuša tada bila srećna i ispunjena, inače u drugom stanju, a njen bivši prijatelj se nalazi odmah pored njih. Poznato je da su mladenci napravili nezaboravno veče i slavlje i da se o njihovoj svadbi pričalo i godinama nakon iste.

– Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki – govorila je pevačica svojevremeno.

Jelena Karleuša

Svadbeno slavlje održano je u jednom hotelu u Kovilovu.

Za tu priliku Jeleninu venčanicu trebalo je da kreira Darko Kostić, koji je Dušku i Jeleni bio venčani kum, pa ipak, nešto je krenulo po zlu:

– Darko k'o Darko… Nije mu ni prvi ni poslednji put. Ko ga poznaje, zna da ume da bude pomalo neodgovoran. Ipak, kum mi je, pa mu je sve oprošteno – ispričala je Jelena svojevremeno pa dodala:

– Još dok sam bila u Turskoj imala sam osećaj da od njegove venčanice neće biti ništa, pa sam na vreme našla rezervno rešenje. Pod parolom „ništa meni bez mene“ lično sam kreirala venčanicu – ispričala je tada objasnivši da je na haljinu od bele svile sedam dana ušivano čak 4 kilograma kristala.

Da li ovaj kratak podsetnik nešto znači? Na primer, da su kreator i JK zakopali ratne sekire? Verovatno ćemo uskoro saznati. Čekamo i njenu reakciju.

Svadba Jelene Karleuše i Duška Tošića dogodila se pre 13 godina, a tada se o njoj govorilo kao o svadbi decenije. Detalji proslave koja je tog 28. juna 2008. godine mnogima ostala upamćena kao najbolja zabava na kojoj su bili, javnosti su manje poznati.

Jelena Karleuša

Kada je svom emotivnom izabraniku sa kojim je u tom trenutku već dve godine bila u srećnoj vezi Jelena Karleuša izgovorila sudbonosno “Da”, bila je u sedmom mesecu trudnoće, a ispod srca nosila je svoju prvenicu Atinu.

Inače, Karleuša je u jednom intervjuu otkrila da zbog problema sa zdravljem ne može proširi porodicu i ispuni želju supugu Dušku Tošiću i rodi mu sina.

– Ja sam zdravstveno veoma loše i zbog toga više ne bih mogla da imam decu! Imala sam već tri carska reza, dva zbog porođaja i jedan zbog hirurške intervencije na koju sam morala da idem nedavno. Trudnoća je veoma opasna za mene – izjavila je pevačica za “Informer”.

Ona je otkrila da, čak i kada bi opet zatrudnela, verovatno bi ponovo rodila devojčicu, a ne sina, i da upravo tako odgovara supruga od ideje na naprave treće dete.

– Duško pre svega mora da shvati da je veliko pitanje da li bismo treći put dobili sina. Verovatno bih opet rodila devojčicu. Kada razgovaramo o tome, ja mu sve to kažem i na taj način ga odgovaram od ideje da pravimo treću bebu. Mada ja se nimalo ne bih bunila kada bih imala još jednu ćerku – rekla je Karleuša za kraj.

Jelena Karleuša

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *