VELIKA TRAGEDIJA! BIVŠA POZNATA VODITELJKA JE SUPRUGA TRAGIČNO STRADALOG, bio je Rasimov SARADNIK!

VIJESTI

Branko Gogić, predsednik Izvršnog odbora SDPS-a, stradao je u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Ražnja, u kojoj je teže povređen Rasim Ljajić.

Gogić je u trenutku nesreće upravljao vozilom. Branko je bio i direktor JP Emisione tehnike i i veze. On je bio blizak saradnik Ljajiću, a bio je i suprug bivše voditeljke i urednice RTS-a Nade Gogić.

Nada je svojevremeno bila prepoznatljivo TV lice RTS. Vodila je “Oko magazin”, “Četvrtkom u 9”, “Jutarnji dnevnik”…

Branko Gogić je iza sebe, osim neutešne supruge, ostavio i dvoje dece.

Rođen je 15. aprila 1977. u Smederevu. U Beogradu je diplomirao ekonomiju a zatim završio i master studije na smeru “Ekonomska diplomatija”. Od marta 1999. godine zaposlen je u Ministarstvu spoljnih poslova gde je radio u Direkciji za imovinsko pravne i finansijske poslove ministarstva, a zatim u generalnim konzulatima i ambasadama Republike Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču.

Od januara 2009. godine radi u Diplomatskom protokolu. Kao konsultant, radio je na mnogobrojnim projektima širom Srbije. Član je SDP-a od njenog osnivanja, 2009. godine. Narodni poslanik u sazivu od 2012. do 2014. godine. Godinu dana je radio kao koordinator SDP Srbije nakon čega je izabran na mesto predsednika Izvršnog odbora.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *