Srbi objavili dosad neviđenu snimku iz noći nestanka Mateja Periša: ‘Zar ne vide da netko pliva?‘

VIJESTI

Srbijanski tabloid Objektiv objavio je večeras dosad neviđenu snimku na kojoj snimka s kamere kod beogradske Beton hale prikazuje neki predmet koji pluta.

To je dosad neprikazana snimka navodno povezana s nestankom Splićanina Mateja Periša (27), koji je nestao u prvim satima 31. prosinca prošle godine, nakon što je tog dana došao s prijateljima iz Splita na doček Nove godine. Zajedno su bili u restoranima i klubu “Gotik” u tzv. Beton hali, a onda je odjednom Matej otišao iz kluba.

Neki nagađaju da bi na snimci koja je sada otkrivena mogao biti Matej, ali spekulira se i da je na njoj neki predmet. Snimka traje 3.58 minuta i prikazuje svakog tko se 31. prosinca 2021. između 2.09 i 2.13 sati kretao tom trasom.

Video se brzo proširio društvenim mrežama, a u komentarima mnogi pišu svoja zapažanja o snimci.

– Vidi se da neke osobe gledaju u rijeku preko ograde, ne zna se vide li što, ali nisu u nekoj panici.

– Što, nitko od prolaznika ne vidi da netko pliva? Ona dvojica skroz desno kao da su se približili ogradi?

U međuvremenu, nakon više od tri mjeseca potrage za Matejom Perišem, iz Save su u širem području, gdje je nestao Matej, nađena dva tijela. No ni za jedno srbijanska policija, koja i dalje intenzivno traga za Matejem, nije ustanovilo da bi se radilo mladiću.

Njegov otac Nenad, koji se vratio u Split, i dalje je stalno u vezi s policijom koja traga za njegovim sinom, ali zasad nema nikakvih novosti u potrazi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *