POZNATI ASTROLOG OTKRIO KOORDINATE KRETANJA PERIŠA! Sve linije se ukrštaju na KOPNU I TO NA OVOM MESTU! (FOTO)

VIJESTI

Nestanak mladog Splićanina Mateja Periša još uvek je pod velom misterije, već više od 3 meseca.

Za Matejem Perišom tragaju ekipe rečne policije, korišćeni su ronioci i žandarmerija, sonari i dronovi, ali njegovo telo još nije pronađeno.

Matej Periš
Matej Perišfoto: Instagram/pronadjimomatejaperisa, Printscreen Kurir

Detektiv Braca Zdravković odlučio je da kontaktira vedskog astrologa iz Tuzle Ramiksa Psajmastera koji je analizirao kako su Mateju bile naklonjene planete kobne večeri, kao i šta je tačno radio.

“Ovde imamo njegov životni ciklus kobne noći: Venera, Rahu, Jupiter, Saturn-Saturn. On je bio u primarnom ciklusu Venere koji traje 20 godina, zatim sekundarni Rahu period, onda tercijalni Jupiter period, a od 28. decembra do 4. januara zakačio ga je Saturn-Saturn period. Tos predstavlja životni ciklus uživanja u životu, građenja neke svoje reputacije, stalnog boravka napolju – Venera. Zatim period putovanja izvan hrvatske – Rahu i Jupiter, i na kraju u Saturn – Saturn vezan za vodu, vazduh, maglu i životni test” počinje priču vedski astrolog.

Dalje je analizirao kompletno Matejevo kretanje i ponašanje u noći između 30. i 31. decembra prošle godine koje je povezao sa korišćenjem opijata i narkotika.

“Te noći vdimo da je izašao da trči, a trčao je trista posto po neku vrstu opijuma ili nakrotika. Vrsta tog narkotika bila je vezana za osećaj slobode, nešto od čega imaš osećaj da letiš. Zatim, pred Savanovom naleće na Saturn-Saturn kombinaciju koja predstavlja test, strah, autoritet, vrlo često i policjiu. U toj situaciji on na određen način ulazi u modus. Ovu situaciju mogu rešiti samo preko reke, a ako je samo telefon bačen u Savu onda njega pod katancem i u zatvorenoj prostoriji drži neko ko predstavlja vlast, autoritet, zakon, neko ko ljudima uspostavlja red na osnovu straha. U tom vidu treba istražiti sve moguće patrole oko Savanova restorana te noći jer ukoliko je naleteo na policiju on je iz straha skočio u reku, a ako nije u reci onda ga drži policija ili neka vrlo autoritativna osoba. Kako god okrenem, Rahu opsesija ga je odvela u nestanak”, priča Ramiks i dodaje:

“On je trčao u vlastiti ambis a da toga nije ni bio svestan. Ključna stvar je bila što nije slušao druge da napravi razliku između opsesije i rupe. Nije se osvrtao ni na jednu upućenu kritiku, savet, analizu. Brz život, velika želja za dokazivanjem u jednom jeku samo se preseče. Lekcija ne trči bez potrebe pogotovo za narkoticima i opijumima jer upravo tamo te čeka anđeo smrti. Znači, samo polako bez svađe, borbe, žurbe i sve će doći na svoje. Svako ko živi brz život taj ga brzo i završi“, rekao je on.

Poznati vedski astrolog napravio je 4 moguće verzije šta se i zbog čega dogodilo Mateju Perišu kobne večeri. Kako je napomenuo, postoji više scenarija zato što Saturn predstavlja mnogo toga.

Prva verzija: Pred Savanovom dobija narkotike, neleće na policiju (Saturn- vlast-autoritet strah) i odlučuje da prepliva Savu do druge obale.

Druga verzija: Opklada sa društvom pošto je voleo ulogu “glavnog baje” da ode po narkotike prepoliva Savu i vrati se preko Brankovog mosta u Gotik.

Treća verzija: Izjava njegovog druga da Mateja drže u podrumu, po meni taj lik zna sve ali zbog straha neće da ispiča istinu. Ukoliko postoje neki podrumi u određenom klubu to bi trebalo proveriti, u tom baru, siguran sam da su uključene neke okultističke radnje koje se izvode na tajnim lokacijama.

Četvrta verzija: Kada sam ubacio njegove podatke unutar mape Beograda dobio sam vrlo zanimljiv rezultat. Naime, sve njegove energetske linije se seku malo iznad Pančevačkog mosta, a ne okolo Brankovog mosta.

Mapa mogućeg Matejevog kretanja
Mapa mogućeg Matejevog kretanjafoto: Printscreen/Youtube/AGAMEMNON Production

Po svemu sudeći on jeste zaista završio u Savi, međutim, Sava ga je odvukla u Dunav, a linija njegovog Saturna (smeđa linija označena na mapi) seče mesto iznad objekta “Konoba kod Srbe”. Tamo je Krnjača, a na suprotnoj strani je priobalni deo jedne firme.”, ispričao je vedski astrolog iz Tuzle.

Detektiv Braca Zdravković je prateći koordinate astrologa otišao do Krnjače i spustio se do obale kod pomenutog restorana. Na obali pored vode sreo je starijeg ribara koji je skupljao granje.

Ovaj čovek je ceo svoj radni vek proveo kao lađar, po odlasku u penziju on se bavio ribarenjem.

Obala Dunava u Krnjači
Obala Dunava u Krnjačifoto: Printscreen/Youtube/AGAMEMNON Production

“Nekada je to bilo drugačije, ovde je bila obala, tu su se svi kupali”, rekao je ribar.

Rekao je da nije primetio ništa iako je svakog dana skoro tamo. Povede pse da mu prave društvo i uvek nešto skuplja pored obale, kaže da mu je Dunav najbolji drug. On je, kako Braca kaže, lično učestvovao u pronalaženju i spašavanju desetak ljudi koji su se utopili u Dunavu.

Ribar
Ribarfoto: Printscreen/Youtube/AGAMEMNON Production

Na pitanje da li je moguiće da neko tu ispliva ili da se pojavi ribolovac je odgovorio:

“Ne, ne. Ovde je Dunav suviše brz pošto je dole sve uži, tako da su malo koga tu spasili. Sava gura jako u Duvan, a sad, da li ga prebaci na ovu stranu ili na drugu stranu obale to je sve znak pitanja. Pre bi ga izbacila negde pre ovog mesta, jer Sava jaka reka, da ga baci baš odmah kod mosta teško.”, kazao je ribolovac koji veoma dobro poznaje Dunav.

Braca je, kako je rekao, pretpostavio da je Matej baš na tom mestu izašao iz vode i nastavio do tačke koja je prikazana na Ramiksovoj mapi. Ta tačka se inače nalazi na kopnu, a Braca se kao predan detektiv uputio od obale ka ključnoj tački.

Kako se može videti, to mesto je prilično zapušteno, deluje kao da je ranije bila močvara, prepuno je smeća, a konačna tačka nalazi se na uzvišenom mestu gde je nabacana zemlja. Pogledajte kako to izgleda.

Koordinate vedskog astrologa pokazuju da je Matej bio ovde
Koordinate vedskog astrologa pokazuju da je Matej bio ovdefoto: Printscreen/Youtube/AGAMEMNON Production

Podsetimo, Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine kada je napustio beogradski klub “Gotik”. Pre nego što je izašao napolje platio je konobaru flašu viskija. Njegovi prijatelji i policiji i Nenadu su rekli da su mislili da se Matej zapričao sa nekim. Tek kada su videli da je ostavio jaknu uplašili su se za njega.

Dosadašnja istraga je utvrdila da Matej nije bio u sukobu ni sa kim. Međutim, niko sa sigurnošću nije mogao da potvrdi da je on upao u Savu.

Takođe, 24. marta u beogradskoj opštini Čukarica, na Umci, pronađen muški leš u fazi raspadanja. Telo je pronađemo zakačeno za jedan splav koji se nalazi na reci Savi.

U medijima su se pojavile spekulacije da se radi o nestalom Mateju, međutim, nedelju dana kasnije stigli su rezultati obdukcije pronađenog leša kada je utvrđeno da nije reč Perišu.

Tu informaciju je potvrdio i Nenad Periš, otac nestalog Mateja, koji je u kontaktu sa našom policijom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *