ČEDA JOVANOVIĆ HITNO PRIMLJEN U BOLNICU! Izgubio je VID

VIJESTI

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, nedavno je zabrinuo domaću javnost jer je objavio fotografiju iz bolnice – sa zavojima. Jovanovićevo zdravstveno stanje bilo drastično ugroženo, ali on sada kaže da “ide na bolje”.

Kako je za Novu ispričao izvor iz porodice Jovanović, blizak Čedomiru Jovanoviću, lideru LDP-a su savetovali da se skloni iz Beograda na lečenje.

Polovinom aprila je zbog toga otišao iz Beograda u Crnu Goru, kako kaže izvor, prvi put posle 1999. godine. Lekari su tražili da se skloni iz grada i svakodnevnih frka, a Jovanović nije želeo da ide tamo gde inače odlazim sa porodicom, prijateljima.

“Pretpostavljalo se da će proleće na moru prijati plućima i ludoj glavi”, kaže izvor blizak Čedomiru Jovanoviću.

“Posle tri dana je završio u kotorskoj bolnici tako što su mu u 6:30 ujutro, dok je šetao kraj mora prvo video da mu šake i stopala nenormalno otiču, a da bi ubrzo izgubio i vid pa su ga prolaznici prebacili do lekara”, objašnjava izvor.

Ispostavilo se da je to zbog pritiska – izmeren mu je pritisak 200/160.

“Posle nekoliko injekcija sve je malo popustilo, ali je svima bilo jasno da je privremeno. Vratio se za Beograd, prošao još jedan krug svih mogućih pregleda i set nove terapije, ali ništa nije krenulo na bolje tako da je početkom maja morao ponovo da ode van Beograda na lečenje. Ovog puta je pristup potpuno drugačiji i posle vise od 20 dana juče i danas se stvari pomeraju na bolje”, objasnio je izvor blizak Jovanoviću.

Čedomir Jovanović je potvrdio ove informacije.

“Istina je, ali biće sve u redu, dobro sam, odreagovao sam na terapiju. Dugo već traje…”, rekao je Čedomir Jovanović.

Jovanović je, inače, dva puta preležao koronavirus, a njegovo zdravstveno stanje je od tada ugroženo.

IZVOR: Espresso.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *