VIJESTI

Nastavnik pokušao da obljubi učenicu(?!) – Djevojčica sve ispričala roditeljima, otac ga pretukao

  • 21 Juna, 2022
  • 0

Policiji je prijavljeno da nastavnik dodirivao učenicu po intimnim dijelovima tijela, mještani u šoku Okružno tužilaštvo u Doboju otvorilo je istragu protiv nastavnika osnovne škole u Osinji kod

Nastavnik pokušao da obljubi učenicu(?!) – Djevojčica sve ispričala roditeljima, otac ga pretukao

Policiji je prijavljeno da nastavnik dodirivao učenicu po intimnim dijelovima tijela, mještani u šoku

Okružno tužilaštvo u Doboju otvorilo je istragu protiv nastavnika osnovne škole u Osinji kod Dervente Ž. N. zbog sumnje da je pokušao da obljubi učenicu. Nastavnik se sumnjiči za krivično djelo obljuba djeteta mlađeg od 15 godina, a istraga u predmetnom slučaju u toku, kazali su iz Okružnom tužilaštvu Doboj.

Dodali su da se prikupljaju dokazi i provjeravaju navodi prijave o fizičkom sukobu oca oštećene i osumnjičenog, koji su tom prilikom zadobili tjelesne povrede.

Ovaj šokantni slučaj, kako piše Srpskainfo, otkriven je krajem februara ove godine kada je policiji prijavljeno da je nastavnik fizičkog vaspitanja dodirivao učenicu po intimnim dijelovima tijela. Osumnjičeni je djevojčicu uznemiravao sedmicu prije nego što je slučaj otkriven, a nezvanično, djevojčica se žalila da je nastavnik dodirivao po grudima i zadnjici.

Izvor blizak istrazi je ispričao da je djevojčica to rekla roditeljima, nakon čega je otac odmah otišao da pronađe nastavnika. Kada ga je našao, ljutiti otac je, prema nezvaničnim informacijama, pretukao je nastavnika i nanio mu povrede. I ovaj slučaj je prijavljen policiji.

Slučaj seksualnog uznemiravanja djevojčice prijavljen je i Centru za socijalni rad u Derventi koji je također alarmirao policiju, nakon čega je i pokrenuta opsežna istraga.

Policija je navodno saslušala i djevojčicu u prisustvu psihologa. Nakon prijave nastavnik je otišao na bolovanje, a mještani Osinje su, nakon što je sve otkriveno, u šoku kazali da su uznemireni zbog svega.

– Čuo sam da je djevojčica rekla da je dirao nastavnik i ostao sam šokiran. Moja kćerka je takođe išla u tu školu. Da se njoj desilo nešto slično i ja bih postupio kao otac ove djevojčice, istakao je jedan mještanin, koji je želio da ostane anoniman, piše Glas Srpske.

(Izvor: Oslobođenje.ba)