Snimke gay vjenčanja mladog para iz regiona obišle svijet: (FOTO/VIDEO)

MAGAZIN

Opatijska rivijera Jadranskog mora kulisa je čarobnog braka dvoje međunarodnih, gay ljubavnika, njihove obitelji, prijatelja i voljenih. napisali su Michael i Vlado

Prvih nekoliko videa bit će trenuci s našeg predivnog vjenčanja u Opatiji, a onda ćemo nakon toga odlučiti što ćemo postavljati dalje. Hvala što ste nam se pridružili, pretplatite se na naš kanal. Hvala puno i muchas gracias,  kazali su Michael i Vlado, simpatični homoseksualni par koji se nedavno vjenčao na Opatijskoj rivijeru.

Oni na YouTubeu dijele isječke iz zajedničkog života, a jedan od onih koji je posebno obradovao pratitelje je vjenčanje iz Opatije.

Podijelili su video u kojem su zajedno zapjevali ‘Perfect’ Eda Sheerana i Andree Bocellija.

–  Opatijska rivijera Jadranskog mora kulisa je čarobnog braka dvoje međunarodnih, gay ljubavnika, njihove obitelji, prijatelja i voljenih – napisali su.

Foto: Youtube

Michael je za tu priliku obukao bijelo odijelo, dok je Vlado vjenčanje upriličio s crnim. Oduševljeni gosti mobitelima su snimali pjesmu mladog para, a neki od njih su brisali i suze s lica. Michaelova sestra, finalistica Američkog idola, Muna Hiluf, dodatno je uljepšala najposebniji dan paru.

(Izvor: 24sata.hr)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.