Nožem ubio suprugu, nakon 6 godina pušten na uslovnu slobodu, a sada isjekao djevojku

VIJESTI

Krvnik iz Teslića, Bosiljko Đurić, koji je 2016. godine osuđen na devet godina zatvora zbog monstruoznog ubistva supruge Tatjane, nakon uslovnog puštanja na slobodu, ponovo se latio noža.

Naime, kako se nezvanično saznaje, Đurić je nožem isjekao djevojku s kojoj je već neko vrijeme u vezi te joj tako nanio teške tjelesne povrede.

Podsjećamo, Đurić je na uslovnu slobodu pušten nakon dvije trećine odslužene kazne, odnosno šest godina.

On je pred Okružnim sudom u Doboju 2016. godine, osuđen na osnovu sporazuma o priznanju krivice, koji je sklopljen na njegovu incijativu. U sporazumu se navodi da je Đurić “odlučio da prizna krivicu i insistirao na zaključenju sporazuma zbog grižnje savjesti koju osjeća zbog smrti oštećene”.

Stravičan zločin dogodio se u noći sa devetog na deseti mart, kada je Đurić došao u stan u Vidovdanskoj ulici u Tesliću, u kojem je živio sa suprugom.

Đurić je Tatjanu usmrtio sa deset uboda nožem, i to pred njihovom trogodišnjom kćerkom i Bosiljkovom osmogodišnjom sestrom. U istom stanu živjeli su i Bosiljkova majka Svjetlana, brat Zoran, te osmogodišnja sestra Nikolina.

Bosiljko navodno nije imao stalno zaposlenje, nego je povremeno radio, a njegova supruga Tatjana i majka Svjetlana su radile u ugostiteljskom objektu koji su malo prije ubistva otvorile. Bosiljko je prema priči komšija bio ljubomoran, a navodno je sumnjao i u nevjerstvo supruge, piše Atv.

(Izvor: ATV)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *