(FOTO) Pogledajte kako izgleda pretučeni Zoran Čegar

VIJESTI

Zoran Čegar, načelnik uniformisane policije FUP-a i nekadašnji zamjenik komandanta Specijalne policije MUP-a RBiH, napadnut je u Sarajevu.

Bio je žrtva sačekuše od, u tom momentu, njemu nepoznate osobe u blizini zgrade FUP-a.
Njega je, kako smo ranije i objavili, sačekala jedna osoba i udarala ga po leđima bokserom kada je oboren sa motora te zadobio teške povrede.

Policiji sada već poznat napadač nasrnuo je na Čegara dok je on razgovarao sa svojim kolegom – policajcem. Zadao mu je nekoliko udaraca a onda ga, kako saznajemo, počeo vrijeđati po nacionalnoj osnovi. Veću tragediju spriječili su uposlenici FUP-a koji su stali između njih i smirili situaciju, poslije čega je Zoran otišao u bolnicu.

Čegaru su slomljena dva vratna pršljenja i zglob desne šake, iste one u koju je ranjen u proteklom ratu. Advokat Senad Kreho kazao je da je Čegar zadobio teške tjelesne povrede, te da mu je stavljena langeta oko ruke.

O ovom slučaju danas su se oglasili i iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Muškarci stariji od 40 godina ovo MORAJU pročitati, vaša prostata je u opasnosti ako ne koristite ovaj metod!

Navode da je jučer u 19.30 sati u službene prostorije PU Centar pristupio Z. Č. iz Sarajeva.

Prijavio je da su navedenog dana u 15.50 sati u ulici Pruščakova, općina Centar Sarajevo, od strane NN lica nad njim počinjena krivična djela ugrožavanje sigurnosti i teška tjelesna povreda. Po izjavi prijavitelja, NN lice ga je fizički napalo nanijevši mu povrede i uputilo ozbiljne prijetnje. Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u UKC u Sarajevu, gdje su od strane ljekara konstatovane teške tjelesne povrede – naveli su iz policije.

Dodaju da je izvršenim provjerama utvrđeno da se u vezu sa izvršenjem pomenutih krivičnih djela može dovesti H.D., rođen 1967.godine, nastanjen u Sarajevu, koji je pozvan u službene prostorije.

Napominju da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo po čijem nalogu je osumnjičeni ispitan na okolnosti izvršenja krivičnih djela teška tjelesna povreda i ugrožavanje sigurnosti.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Muškarci stariji od 40 godina ovo MORAJU pročitati, vaša prostata je u opasnosti ako ne koristite ovaj metod!

Čegara je, kako smo ranije i objavili, sačekala jedna osoba i udarala ga po leđima bokserom kada je oboren sa motora te zadobio teške povrede.

Slomljena su mu dva vratna pršljena i zglob desne šake, ruke u koju je ranjen za vrijeme agresije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *