Horor u BiH: Mladić pretukao maloljetnu djevojku, govorio joj da odabere mjesto gdje će je ubiti

VIJESTI

U Srebreniku se prošlog četvrtka se odvijala prava drama. Kako saznaje  “Avaza” 21-godišnji Dž.Ć pretukao je maloljetnu A.F., koja ima 16 i po godina. 

A. F. je bila u vezi sa Dž.Ć, te je saznala da ju je on prevario. Na njegovo insistiranje su se našli da porazgovaraju, i onda počinje agonija koja je trajala skoro dva sata. Dž.Ć joj je oduzeo telefon tako da nije mogla pozvati policiju ili nekoga u pomoć.

Kada ga je pitala zašto je prevario, Dž.Ć je maloljetnicu prvi put udario šakom. A. F. mu je uzvratila udarac u samoodbrani. Onda su se nemilosrdni udarci nastavili. Tukao je bokserom u glavu, davio je, vukao, ujedao, te joj je rekao da pronađe mjesto gdje će je ubiti.

Nesretna djevojka je sve vrijeme vrištala, i kada su došli do mjesta Ćehaje konačno se otrgla iz ruku nasilnika i pobjegla. Trčala je do obližnjeg Binga u Srebreniku, gdje je Dž.Š opet stigao. Uspjela je doći do mobitela, ali je nasilnik strpao u automobil.

Maloljetna A.F. se uspjela izvući, te je otišla do obližnjeg salona u centru grada.  Iako je nasilnik opet tu krenuo vući, ujedati i stjerao je u ćošak, nesretna djevojka je pobjegla, otišla kod prijateljice a zatim u policiju.

Dž.Ć je bio priveden na informativni razgovor. Porodica maloljetne djevojke je angažovala advokata, a u cijeli slučaj su uključeni i socijalni radnici.

(Izvor: Avaz.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *