TRENUTAK KADA JE PAS NAPAO ĐAKA PRVAKA: Sav HOROR SNIMLJEN, gledajte na svoju ODGOVORNOST! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

VIJESTI

Objavljen je video snimak napada psa na decu u Vrapču. Na njoj se vidi kako pas prvo napada devojčicu, a potom i njenog brata kojeg grize po telu i nogama. Nakon nekoliko sekundi dotrčavaju odrasli koji teraju psa, koji liči na belgijskog ovčara.

Kako je ranije potvrdila policija i škola, pas je napao decu u Gornjem Vrapču, blizu osnovne škole, a sve je snimila nadzorna kamera. Iz škole su nam rekli kako je napad bio izvan prostora škole, blizu pekare i kako sarađuju sa policijom.

Na snimku se vidi kako žena prvo diže devojčicu u vazduh, a pas je napada. Nakon nje pas se okomio na dečaka kojeg grize po telu i nogama. Vuče ga za nogavicu dok ga majka pokušava otrgnuti od njega. Nakon što su odrasli oterali psa, majka se s decom sklonila u pekaru.

Uznemirujući snimak napada psa možete pogledati OVDE.

Policija je potvrdila da se napad dogodio negdje oko 8 sati ujutro.

Kako se saznaje, ovo nije prvi put da je pas napao ljude, već se radi o četvrtom napadu u protekle dve nedelje.

– Išao sam ostaviti dete i došao možda par sekundi nakon napada. Bila je hrpa ljudi, ispred pekare nasred puta su ležali majka i dečak, on je bio krvav. Ušli su u pekaru i odmah pomogli dečaku , noga mu je bila dosta krvava i uhvatio se za grudi i rekao da ga bole. Vidio sam da mu je desna strana majice pocepana, a kraj njih je bila i curica. Čuo sam u pekari da je i nju napao pas, ali u tom šoku nisam vidio u kakvom je stanju. Seo sam u auto i otišao da vidim gde je pas, krenuo je od škole prema kući valjda, još je stajao na putu. Zvao sam policiju i odmah im sve javio, mogao je napasti još nekoga… – ispričao nam je.

Pas, Besni pas, Napad psa, Ujed psa, Lajanje

Vlasnik psa je, kako pričaju meštani koji tamo žive, najveći problem. Pas često šeta ulicom bez nadzora, a na brojna upozorenja vlasnik psa, tvrde oni, ne reaguje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *