JEZIVO: VOZAČ AUTOBUSA SE ISKASAPIO PRED PUTNICIMA I KOLEGAMA: “Creva su mu ispala iz stomaka”

VIJESTI

Vozač autobusa (55) iz jednog sela kod Zaječara ubio se juče naočigled mnogobrojnih putnika koji su bili na autobuskoj stanici i posmatrali kako se nesrećni čovek ubada nožem po celom telu.

Drama je počela nakon 15 sati kada su uspaničeni putnici, koji su čekali autobuse na zaječarskoj autobuskoj stanici, pozvali policiju i kazali da vide nekog čoveka u autobusu kako se ubada nožem.

– Videli smo da je sredovečni čovek ušao u autobus. Zatvorio je vrata za sobom, a onda iznenada izvukao nož i počeo sebe da ubada po celom telu. Krv je počela da lipti. Odmah smo pozvali policiju – kažu očevici.

Policija i hitna pomoć su gotovo odmah stigli na lice mesta. I oni su videli da se čovek, koji je bio sam u autobusu, ubada nožem. Bio je usplahiran, kao u nekoj histeriji. On je ušao u autobu,s za sobom zatvorio vrata i izvukao nođ koji je poneo, saznalo se kasnije.

– Nekoliko policajca je prišlo autobusu i počeli su da mu govore da otvori vrata. On je već bio krvav, i vikao im je da se sklone jer će sebi prerezati vrat. Iz stomaka mu je išla krv. Policija se malo udaljila i pozvala pregovarački tim. Oni su brzo stigli, prišli autobusu, i kroz zatvorena vrata počeli da vikom razgovaraju sa vozačem da bi ih čuo. Govorili su mu da to ne čini, da svaki problem ima rešenje. Pregovori su trajali skoro dva sata – kažu očevici.

Na kraju, policija je uspela da uđe u autobus i ekipa hitne pomoći je iznela krvavog vozača koga su hitno prebacili do zaječarske bolnice. Nažalost, od posledica ranjavanja, čovek je preminuo u zaječarskom Zdravstvenom centru.

– Nije mu bilo spasa, Imao je duboku ranu u stomaku, a deo creva mu je ispao iz stomačne duplje. Imao je i duboku posekotinu na vratu, iskrvario je, nije stigao ni do operacione sale – saznajemo nezvanično.

Kolege ovog nesrećnog čoveka ne mogu doći sebi zbog šoka. Kako kažu, ništa nije upućivalo na ovu tragediju. Kažu da je bio dobar radnik, dobar čovek, da je za sobom ostavio suprugu i dve odrasle ćerke.

Razlog zbog čega je presudio sebi i to na ovako brutalan način, na radnom mestu, pred svedocima, ostaće večna tajna.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

(Kurir.rs/S.B.)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *