(VIDEO) Haris iz Zavidovića ispričao kako mu je sestra otela stan: “Pretukli su me 5,6, puta”

VIJESTI

Redakciji portala Crna-Hronika javio se Haris Kafedžić koji je sa našim čitateljima podijelio svoju neugodnu životnu priču.

” Ja se nalazim u Njemačkoj, u Durenu u azilu. Moja priča počinje 2019-te godine kada moja sestra Dženana K. uz pomoć lihvara Sabahudina Dude D., šalje ga meni na vrata. Strašno me udara, strašno me lupa, strašne batine sam dobivao. 5,6 puta sam prijavljivao policiji ali nikakvog učinka nisam imao. Poslije jedne velike tuče, kad me je dobro izudarao, natjerao me da odem kod notara da svoju polovinu stana prepišem njemu.

Tada na scenu stupa advokatica Vanja M. koja zakazuje u roku od 3 dana suđenje o izgonu mene iz stana, i ja poslije toga više nisam imao gdje da idem. I ja sam završio u azilu u Njemačkoj.

Sabahudin Dudo D.mi prijeti ubistvom a advokatica je pokrenula tjeralicu za mnom, tužbu zbog vrijeđanja, zbog uvrede, zbog laži. A ovo je sve istina šta vam govorim. Ja ako se vratim dole u Bosnu, mene će ubiti ili ću se ja sam zapaliti u Zavidovićima” – izjavio je Hariz Kafedžić za naš portal.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Otok, bol i grčevi mišića – tri najčešća simptoma ‘prljavih’ krvnih žila. Kako ih liječiti kod kuće?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *