VIJESTI

Sin (26) likvidirao svoju majku (61). Sestra digla uzbunu, a onda otac zatekao jeziv prizor

  • 2 Oktobra, 2022
  • 0

Đ. Marić (26) je lišen slobode zbog osnovane sumnje da je likvidirao svoju majku D. Marić (61) u Beogradu, saznaje “Blic“. U pitanju je osoba koja navodno pati

Sin (26) likvidirao svoju majku (61). Sestra digla uzbunu, a onda otac zatekao jeziv prizor

Đ. Marić (26) je lišen slobode zbog osnovane sumnje da je likvidirao svoju majku D. Marić (61) u Beogradu, saznaje “Blic“.

U pitanju je osoba koja navodno pati od bipolarnog poremećaja. Prema riječima njegove sestre, navodno se u posljednje vrijeme liječio u Bijeljini i čudno se ponašao.

Kako dalje saznajemo, juče je napravio incident u Ruzveltovoj ulici u centru Beograda kad je iz čista mira napao jednu djevojku koja je bila na motociklu.

Skočio je na nju i tada je došlo do manjeg sukoba sa prijateljem djevojke koji ga je sustigao i udarao. Policija je regovala i privela ga.

Kako saznajemo, i djevojka privednog Marića, M. V. je bila u policiji gdje je svjedočila da se njen momak u posljednje vrijeme čudno ponašao.

Prema izjavama Prvog osnovnog tužilaštva, u pomenutom incidentu nije bilo elemenata krivičnog djela. Nakon toga ukazana mu je prva pomoć i odveden je u bolnicu “Laza Lazarević”, gdje su rekli da pacijent nije za njihovu ustanovu, te je ponovo vraćen u policijsku stancu.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći

Njegova sestra je potom izjavila kako se brine za njihovu majku koju nekoliko dana niko nije čuo ni vidio. Telefon joj bio nedostupan, vrata stana zaključana. Zvono na vratima stana nije radilo.

Otac M. Marić koji živi u Bijeljini došao jutros oko 2.30, otvorio vrata i zatekao mrtvu ženu sa vidnim povredma glave.

Nakon toga, sin je priveden i osumnjičen za likvidaciju majke.