(VIDEO) Pedofil (81) je djevojčicu zvao na sok i kolače: Ona je sve snimila i prijavila policiji koja ga je uhapsila

VIJESTI

Nakon što je jučer društvene mreže preplavila jeziva snimka iz zagrebačkog Španskog na kojoj jedan vremešni umirovljenik poziva djevojčicu za piće i na kolače, a potom od nje traži i broj njezine prijateljice, zagrebački kriminalisti zasukali su rukave i ušli u trag razvratniku.

Radi se o 81-godišnjem muškarcu koji je po dovršetku kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljen za pokušaj mamljenja djece za zadovoljenje spolnih potreba. Predan je pritvorskom nadzorniku uz posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, a što će dalje biti s njim ovisi i o tužiteljstvu hoće li za njega zatražiti istražni zatvor nakon što bude ispitan u prostorijama Državnog odvjetništva.

Uhićenje su nam potvrdili iz PU zagrebačke, navodi Jutarnji list.

Podsjetimo, na videosnimci koju je hrabro snimila mobitelom djevojčica pritom snimajući tlo i noge razvratnika, čuje se prvo kako ju propitkuje u koji ona ide razred da bi joj on onda rekao i da on ”ima dečke tu u školi”, ali ne zna joj reći u kojoj. Zatim ju je pitao kako je, a onda joj ponudio da odu na piće.

”Kad ćemo otići na piće? Na sok neki, kavicu”, uporan je u ispitivanjima školarke koja mu odgovara na to: ”A nemojte”.

On ju pita zašto ne, a onda joj nudi da odu i na kolače ili – koktel. Tu nije stao, već ju je pitao da mu da broj svoje prijateljice. ”Trebam nju. Pa možeš mi dati njezin broj? Pitaj ju, pa ako ti ona kaže da mi daš onda…”, kaže stariji muškarac.

Video pogledajte u nastavku..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *