(VIDEO) Porodica izbačena na ulicu: “Komšije su se žalile na buku koju djeca prave”

VIJESTI

Porodica Ćirić, koja je u nedjelju navodno izbačena iz stana u Surčinu nakon što im je stanodavac promijenio bravu jer je komšijama smetala dječja graja, našla je privremeni smještaj.

Kako Ćirići tvrde, stanodavac ih je nakon dvije godine izbacio na ulicu “zbog buke koju su pravila njihova djeca”, iako su uredno plaćali kiriju od 200 evra, prenosi Blic.

Kristijana Ćirić je inače u petom mjesecu trudnoće, a sa suprugom ima četvoro male djece.

Govoreći za Prva TV, Kristijana je objasnila šta se tačno dogodilo i zbog čega je njena porodica izbačena iz stana:

– Mi smo imali problem zbog djece, oni su mali. Protrče kroz kuću, bude buke, ja nisam nikada to osporila. Komšije su se žalile na buku, da se djeca utišaju. Dolazili su na vrata i molili su me da dijete prestane da plače, ja sam u tom momentu bila sama kući sa četvoro djece. Zvali su nam komunalnu kad čak i nismo bili kući, zvali su stanodavca isto da nas utiša. Objasnili smo stanodavcu sve, on nam je rekao da razumije sve ali da djeca moraju da se utišaju – tvrdi Kristijana.

Kristijana tvrdi da su izbačeni iz stana iako su platili kiriju do 1. decembra.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Naš mladi oftamolog je vođa tima koji je otkrio uspješnu formulu za poboljšanje vida. Evo i na koji način…

– On je ozbiljan čovjek i razumijem da je njemu nepotreban stres. Izbačeni smo iz stana, a plaćena nam je kirija do 1. decembra. Bez obzira na to, priča se završila ovako kako se završila i mi tu nemamo šta da uradimo. On je pred policijom rekao da nije problem da iznesemo stvari iz stana, ali da mi ne možemo da ulazimo u stan. Rekao je da mu ovaj stres ne treba – rekla je Kristijana Ćirić i dodala da se njena porodica snašla za smještaj.

Stanodavac Cvetko Sarić je prethodno izjavio za Kurir da su djecu ostavljali samu kod kuće i da su pravili probleme. Kristijana sve to negira.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *