MAGAZIN

Doktor upozorava: ”Bježite od žena sa 40+ godina , ko đavo od krsta! Ljubavne igre mogu biti kobne, tražite one od 20+!”

  • 20 Novembra, 2022
  • 0

Parovi ne biraju vrijeme ni mjesto kada će imati intimne odnose, ali uglavnom se oni češće upražnjavaju tokom lijepih i toplih ljetnih dana. Ali, srčani bolesnici zbog vrućine

Doktor upozorava: ”Bježite od žena sa 40+ godina , ko đavo od krsta! Ljubavne igre mogu biti kobne, tražite one od 20+!”

Parovi ne biraju vrijeme ni mjesto kada će imati intimne odnose, ali uglavnom se oni češće upražnjavaju tokom lijepih i toplih ljetnih dana. Ali, srčani bolesnici zbog vrućine mogu da imaju povišeni krvni pritisak, pa ukoliko imaju još i odnose tokom takvih dana onda mogu dobiti srčani udar.

Kada ljeti dostigne se temperatura od 40 stepeni nekima nije uopšte do intimnih odnosa čak i kada se nalaze u hladu, dok ima i onih kojima ova vrućina podiže libido. Ukoliko ste među osobama koje upražnjavaju odnose , onda se prije toga morate najprije posavjetovati sa ljekarom kako bi vam dali što više savjeta, kako da se sačuvate.

Doktor Aleksandar Milošević, specijalista urologije otkrio je neke zanimljivosti o ovoj temi:

” Na plus 35 stepeni, pa kome je tada do odnosa!? Više se umorite, nego što se opustite. U ovoj situaciji nije ni muškarcima ni ženama lijepo, ne mogu nikako biti zadovoljni. Teško dolazi do org**ma, nekada može i da se ne desi, pa čak i kod osoba koje s tim prije nisu imali problema.

Ubrzani fizički napori koji su iznenadni, baš kao što su intimni odnosi mogu da naprave veću štetu nego što ćete imati koristi. Zdravo je da se imaju intimni odnosi, jer samim tim čuvamo i svoje zdravlje, ali bitno je i u kakvim uslovima se oni održavaju. Najviše su ugrožene starije grupe ljudi, odnosno oni iznad 40+ godina, naročito ako imaju i problema sa krvnim pritiskom.

Mi ljekari smo svjedoci da nekada nastaje problem i kod mlađih osoba, a da ne govorimo o ovim starijim. Moj savjet svim muškarcima je da bježe od starijih žena, a ako žele da imaju odnose onda nek traže neke mlađe.”