MAGAZIN

”Sine, umrla je prije 7 godina!” Povezao djevojku do Negotina, sutradan otišao vratiti joj jaknu- SLEDIO SE KAD MU JE REČENA ISTINA!

  • 20 Novembra, 2022
  • 0

Vrijeme je da vam ispričamo jednu interesantnu priču, koja će vas sigurno iznenaditi i nećette ostati ravnodušni kada čujete o čemu je riječ. Mnogi od vas sigurno nekoliko

”Sine, umrla je prije 7 godina!” Povezao djevojku do Negotina, sutradan otišao vratiti joj jaknu- SLEDIO SE KAD MU JE REČENA ISTINA!

Vrijeme je da vam ispričamo jednu interesantnu priču, koja će vas sigurno iznenaditi i nećette ostati ravnodušni kada čujete o čemu je riječ. Mnogi od vas sigurno nekoliko puta provjere određene stvari prije nego se odlučiti da poduzmete neki korak i odreagujete, jer ne želite da donosite nepromišljene odluke.

Sjećate li se prije otprilike desetak godina kada su dva brata željela da isceniraju ženu u bijelom, odnosno kako je mlada u bijelom i sa cvijećem u ruci stajala pored puta i prilazila vozačima?

Naime, jedan brat je sve to snimao, dok je drugi obučen kao mlada prilazio vozačima koji su prolazili tim putem. Međutim, mnogi nisu znali da je to istinita legenda koja se desila u Negotinu. Postoje dvije verzije priče, jedna je kako se radi o mladoj djevojci koja je poginula kada je sa svojim tek vjenčanim suprugom krenula na medeni mjesec. Dok druga verzija govori kako se radi o djevojci koja se objesila kada joj je vjerenik rekao da želi s njom prekinuti.

Jedan čovjek tvrdi da je sa tom djevojkom imao susret. Prema njegovim riječima, 1996. godine dok je vozio zaustavila ga je djevojka na autoputu. Bila je besprijekorne ljepote i pitala ga je može li je odvući do Negotina. Kada je izašla, primjetio je njenu jaknu. Sutradan je ponovo se zaputio u Negotin, kako bi djevoji vratio jaknu, jer je znao adresu gdje ju je ostavio, a njena majka je pdmah počela plakati i rekla da je njena kćerka preminula prije sedam godina.

Čovjek je bio u šoku, nije mogao povjerovati da mu se tako nešto desilo.

Iako je prošlo mnogo godina od tada, još uvijek nije pronašao pravi razlog zašto i kako se to desilo.