Ovo su majka i sinovi koji su poginuli: Prelazili most preko nabujale rijeeke, Gojko u trenu ostao bez porodice (FOTO)

VIJESTI

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila u mjestu Rogami u Crnoj Gori poginuli su majka i dva sina, Aleksandra (43), Nemanja (19) i Mladen (16) Koruga.

Foto: FACEBOOK

Nesreća se dogodila kada je “golf 3”, koji je prelazio preko mosta, zbog jake bujice završio u rijeci.

Njihov suprug i otac Gojko ostao je u trenutku bez cijele porodice.

Foto: PRIVATNA ARHIVA

Kako stoji na umrlici, Aleksandra, Nemanja i Mladen biće sahranjeni 22.11.2022. u Pljevljima na gradskom groblju Čepurci.

Foto: PRINTSCREEN/DAN

Podsjetimo, dva automobila pokušala su da pređu most na omanjoj rijeci Širolija, koja se nalazi ispod Duklje, ali je vozač prvog automobila odustao od prelaska jer je rijeka bila previše nabujala i poplavila most, piše Standard.

Međutim, kako prenosi ovaj portal, vozač drugog automobila je odlučio da ipak pokuša da pređe. Kad je bio na sredini, jaka vodena bujica je prevrnula vozilo koja je završilo u rijeci.

Prema riječima meštana, ovaj most nije za saobraćaju kada je vodostaj rijeke veliki.

Jedan od mještana Rogama kazao je novinarima da je sa bratom i komšijama bio napolju kada je začuo glasove koji dopiru sa mosta.

– Vidjeli smo da auto pluta po rijeci i da je krenulo da tone. Ženska osoba je iskočila kroz zadnja vrata i počela da pliva. Pošto smo neplivači, brat i ja smo pokušali da dobacimo crijevo za koje bi se uhvatila kako bismo je izvukli iz vode, ali bezuspješno – ispričao je on.

Navodno je vozač automobila pokušao da pređe mostić, ali je bujica odnjela vozilo, ispričali su svjedoci tragedije medijima.

(Kurir.rs/Vijesti/Standard)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *