VIJESTI

Mulahusić optužio Muriza Memića da je političar i da je Dženan stradao u saobraćajnoj nesreći! (FOTO)

  • 18 Novembra, 2022
  • 0

Pripremno ročište u parničnom postupku po tužbi Alise Mutap (Ramić) protiv Muriza Memića bit će održano u petak pred Općinskim sudom u Sarajevu. Podsjetimo, Alisa Mutap je tužila

Mulahusić optužio Muriza Memića da je političar i da je Dženan stradao u saobraćajnoj nesreći! (FOTO)

Pripremno ročište u parničnom postupku po tužbi Alise Mutap (Ramić) protiv Muriza Memića bit će održano u petak pred Općinskim sudom u Sarajevu.

Podsjetimo, Alisa Mutap je tužila Muriza Memića za klevetu. Ročište pred Općinskim sudom počinje u 11 sati.

Navedeni parnični postupak komentarisao je dežurni režimski kritičar i veliki fanatik SDA, Jasmin Mulahusić na svojim društvenim mrežama.

Njegovu objavu portal Crna-hronika.info prenosi u nastavku:

,,Krajnje je vrijeme bilo da ovaj čovjek počne dokazivati svoje objede, a imao ih je na desetine protiv mnogih ljudi. Uglavnom je birao po stranačkoj pripadnosti!

Treba ponoviti krucijalnu stvar: Muriz (NiP) traži da mu neko otkrije ime ubice a godinama ponavlja da on zna ko je to uradi! Pa zašto ne kažeš ti? Zato što nema ubica u saobraćajnoj nesreći! Postoje samo politički poeni i skupštinski mandati NiP-u i tvojoj kćerci!”

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Naš mladi oftamolog je vođa tima koji je otkrio uspješnu formulu za poboljšanje vida. Evo i na koji način…

Navedenu objavu komentarisali su korisnici društvenih mreža, a kraćom analizom lako je zaključiti da su mahom komentatori zapravo lažni profili koji dijele objave Mulahusića i drugih stranačkih tema.