Jeziv snimak sa Novog Beograda užasnuo građane: “Muž je bije svaki put kad ne uradi ovo”

VIJESTI

Prosjaci nas često zaustavljaju na semaforima, traže da nam operu stakla zarad neke siće, ali ova scena žene koja prosi na Novom Beogradu užasnula je, zabrinula i rastužila mnoge.

Na društvenim mrežama objavljen je snimak žene koja sklupčano sedi između traka prometne saobraćajnice – Ulice antifašističke borbe koja se nalazi kod železničke stanice Novi Beograd.

Ona sedi između dve saobraćajne trake, dok tik pored nje prolaze autobusi, kamioni, brojni automobili!

Ovaj video prati i tekst: “Žena koja prosi već neko vreme. Dolazi u ovu ulicu, nažalost prošlog meseca je viđena kako je izlomljena od strane muža. Po priči onih koji je poznaju iz viđenja, dobija batine od njega svaki put ako nije isprosila dovoljno novca njemu za alkohol. Policija dođe uzmi izjavu i ode”.

Istinitost ove tvrdnje nisu uspeli da proverimo.

Ne možemo ni da zamislimo kakva je zaista sudbina ove nesrećne žene, ali svakako smo sigurni da ovde nije svojom voljom i da ovo sigurno nije ono što ona želi.

“Ovoj ženi je potrebno mesto u sigurnoj kući i nega”, glasi jedan komentar na ovu objavu. “Viđam je tu kako sedi na trotoaru puši cigaretu i plače. Čak se i ne trudi da ustane i da prosi, samo sedi…”, glasio je još jedan komentar.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *