VIJESTI

(VIDEO) Stravična snimka: Šleper pun balvana vozi u suprotnom smjeru!

  • 7 Decembra, 2022
  • 0

Na društvenim mrežama u ponedjeljak navečer osvanula je stravična snimka šlepera  prepunog trupaca/ balvana kako juri u suprotnom smjeru! Autor snimke napisao je oko 17 sati kako se

(VIDEO) Stravična snimka: Šleper pun balvana vozi u suprotnom smjeru!

Na društvenim mrežama u ponedjeljak navečer osvanula je stravična snimka šlepera  prepunog trupaca/ balvana kako juri u suprotnom smjeru!

Autor snimke napisao je oko 17 sati kako se to dogodilo kasno poslijepodne kod zagrebačkog West gatea.

Navodno, kamion je zagrebačke registracije.

“Nevjerojatno! Upravo sad! Kod West Gatea kamion u kontra smjeru! Pun trupaca vozi pun gas prema staroj zagorskoj cesti”, bio je šokiran snimatelj koji je sve odmah podijelio na Facebooku.

Snimka je vrlo brzo izazvala stotine komentara, a posebno je nevjerojatno kako je bilo mnogo onih koji su vozača pokušali opravdati. No, mnogo više ga je teško osuđivalo.

Znači, frajer doslovno stane na račvanju i krene lijevo! Kolega iza njega s drugim kamionom i trupcima mu trubi i blica, stane, upali sva četiri, a majstor nastavlja, nit ne uspori, nit sva 4, niš niš”, napisao je očevidac.

“Vozio sam za njim od Kupljenovog do Mokrica. Vozio je neko vrijeme 30 km/h, pa 80, pa naglo kočenje na 30km/h”, otkrio je drugi očevidac te nevjerojatno opasne situacije.

Srećom, na koncu se nije dogodilo ništa. Ali, moglo je završiti velikom tragedijom, u to nema nikakve sumnje.

Stravičan video pogledajte u nastavku…