Misterija smrti studentkinje (26): “Ako je Ivana ubijena, moguće i da je POZNAVALA UBICU”

VIJESTI

Policija sumnja da je 26-godišnja devojke iz Lovćenca kod Feketića žrtva zločina.

Devojku se pronašla braća koji su nasilno ušli u stan nakon što se sestra jednom od njih nekoliko dana nije javljala. Pronađena je na krevetu bez znakova života sa podignutom bluzom i otkopčanim pantalonama. Nesrećna devojka imala je i podlive na vratu.

Na osnovu stanja tela i truležnih promena pretpostavlja se da je bila mrtva četiri ili pet dana, saznaje “Blic”.

FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

– Zgrada u kojoj je I. K. živela ima sigurnosne kamere, kao i zgrada koja se nalazi pored. Inspektori će detaljno pregledati snimke, jer postoji mogućnost da je eventualni napadač snimljen – kaže izvor Kurira iz istrage.

 

Smrt Ivane K. vodi se kao sumnjiva, jer su vrata stana bila zaključana, a ključ nije bio u bravi. U stanu nije bilo tragova borbe i premetačine.

– Stan se nalazi u prizemlju i ima terasu. Ukoliko je I. K. ubijena, moguće je da je ubica ušao kroz terasu i isto tako izašao, ali nije isključeno ni da je ona otvorila nekome vrata i pustila ga u stan, najverovatnije nekoga koga je poznavala, a da je on potom uzeo njen ključ i zaključao za sobom. Sve ovo su za sada samo pretpostavke, istraga je tek pokrenuta i na slučaju se radi – objašnjava izvor.

Telo je odneto na obdukciju koja će definitivno utvrditi da li je devojka žrtva zločina ili joj se dogodilo nešto drugo.

– Inspektori su u stanu devojke uzimali tragove, proverava se da li ima otisaka prstiju ili DNK tragova. Sve što je nađeno odneto je na analizu, a nakon upoređivanja tragova biće poznato više detalja – objašnjava izvor.

Devojka za primer

Žitelji Lovćenca koji poznaju porodicu stradale devojke ističu da je reč o uglednim ljudima te izražavaju duboko žaljenje. Za Ivanu, takođe, imaju samo lepe reči.

– Jako čestiti ljudi. Nisam siguran da li imaju još jednog ili dva sina, ali uvek se znalo da su to dobra deca – kaže sagovornik “Blica” koji poznaje porodicu stradale studenkinje.

On dodaje da je Ivanin tata radio na benzinskoj pumpi i da je ranije operisan zbog karcinoma oka.

Kako saznajemo od sagovornika iz tog sela, radi se o devojci koja je bila za primer, ona je studirala na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, a u oktobru je tražila stan u Beogradu, pa se pretpostavlja da se u tom periodu preselila u ovaj stan na Zvezdari.

“Plaču Lovćenac i Feketić”

Od Ivane K. se na društvenim mrežama opraštaju rodbina i prijatelji.

– Počivaj u miru, Bog neka ti nastani dušu u rajsko naselje. Strikova lepotice, prerano nas napusti – napisao je njen stric.

– Danas je ugašen jedan mladi život. Ocu, majci i bratu neka Gospod da snage da nastave svoj život i da čuvaju uspomenu na dragu Ivanu. Dušo draga počivaj u miru. Plaču danas Lovćenac i Feketić jer si ti dušo naše dete bila, kao i tvoj tata Bobo Krivokapić. Ovu objavu delim, srce je tužno, suze idu i neka ti ne remete tvoj večni mir lepotice mila – jedna je od poruka koja se može naći na društvenoj mreži Fejsbuk.

(Kurir)

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *