MILENKO OVO NIJE ZASLUŽIO! SMEJALI SU MU SE DOK JE UMIRAO: Molio se da u smrt ne povede još nekog, a on je SPASAO hiljade života!

VIJESTI

Snimak smrti užuvo na putu u blizini Mostara izazvao je dosta negativnih komentara, međutim tek kada je jedan od prijatelja poginulog Milenka Pudara objavio pozadinu priče, mnogi su se zapitali kakvi smo to ljudipostali.

Iako je reč o nesreći koja se dogodila pre tri godine, na društvenim mrežama je ponovo “oživeo”.

Naime, dok je muškarac koji je snimao Milenkovu smrt uz smeh komentarisao “pijanog vozača”, Milenko je proživljavao pravu dramu jer je imao napad šećerne bolesti.

Banjalučanin Milenko Pudar je bio deminer i, kako navodi njegov prijatelj, očistio hiljade hektara zemljišta koje je vraćeno porodicama koje od zemlje žive.

“Kada se bavite jednim od najopasnijih poslova na svetu, onda je jedini lek biti pozitivan svakodnevno. Takav je upravo bio i Milenko, imao je lek za sve, osim za svoju šećernu bolest ” stoji u priči Deana Savičića iz Banjaluke kojom se oprostio na Fejsbuku od Milenka.

“Godine svog života proveo je u šumama otkopavajući mine i moleći Boga da i taj dan prođe mirno i da tišinu dana ne prekine sablasna eksplozija, a već jednom je svedočio pogibiji kolege na terenu. U svojoj karijeri spasao je hiljade života, a mi juče nismo uspeli jedan jedini, njegov” navodi se.

Zgrožen komentarima osobe koja je snimala, Milenkov prijatelj je u opšroštajnoj poruci naveo i da je postojao način da se određenim ponašanjem ostalih učesnika, jučerašnja nesreća mogla sprečiti.

“Čovek koji je snimao verovatno nije znao da se i Milenkova duša u tom trenutku smeala, jer je u smrt otišla sama i nije odvela nikog drugog, što bi verovatno bio slučaj da se umesto autobusa našao automobil. Nije Milenko juče nastradao, on će kroz svoja dela nastaviti da živi, nastradali smo mi…” zaključio je Savičić.

Kurir.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *