‘Brijem muškarce dok u donjem rublju sjedim na njima, svi jako uživaju i puni su poštovanja’

MAGAZIN

Iako većina pretpostavlja da dame ne žele da njihovi partneri koriste njezine usluge, Kara otkriva da to nije slučaj. Zapravo, tako dobiva mnoge rezervacije. A Vegas se pokazao savršenim za njezin posao…

Ja sam ženski brijač i naplaćujem 113 eura za podrezivanje, a muškarci ne mogu odoljeti mojoj jedinstvenoj metodi brijanja, ne mogu se zasititi, kaže 26-godišnja Kara Vera iz Kalifornije.

Vlastitom metodom šišanja privukla je mnoge klijente, odnosno muškarce koji joj jednostavno ne mogu odoljeti. Kara je postala zvijezda društvenih mreža nakon što su njezini radovi postali viralni.

Nedavno se preselila u Las Vegas nakon što je pronašla svoju nišu. Kao što se i očekivalo, Vegas se pokazao kao savršeno mjesto za njezinu jedinstvenu metodu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kara Vera LV LA Barber💈 (@karasfades)


Njezina metoda podrazumijeva podrezivanje muškaraca dok nosi donje rublje i sjedi u krilu svojih klijenata.

Cijene se kreću od oko 100 eura za osnovno šišanje kose ili brade, a više naplaćuje ako je u uslugu uključeno skidanje odjeće i masaža.

– Shvatila sam da ovako mogu zaraditi kada sam sjedila na svom prijatelju na videu koji sam objavila na društvenim mrežama, a koji je ‘eksplodirao’ i svi su pohrlili u komentarima pitati za moje usluge. Odlučila sam se početi oblačiti u donje rublje i sjediti na klijentima. Svi su izuzetno puni poštovanja. Dolaze po jedinstveno iskustvo i stvarno uživaju u tome – kaže Kara.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kara Vera LV LA Barber💈 (@karasfades)

Iako većina pretpostavlja da dame ne žele da njihovi partneri koriste njezine usluge, Kara otkriva da to nije slučaj. Zapravo, tako dobiva mnoge rezervacije, donosi The Sun.

– Nikad nisam imala ženu koja se naljutila. Žene su me tražile da rezerviram termine za njihove dečke i muževe i često me traže da dođem i na njihova vjenčanja – pojasnila je.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *