VIJESTI

KAKO DANAS ŽIVI DEVOJČICA KOJU JE OTEO MALČANSKI BERBERIN! Traume polako padaju u zaborav, ALI SU SE POJAVILI NOVI PROBLEMI!

  • 21 Februara, 2023
  • 0

Rijetko koja osoba može da razumije kako se osjećala porodica kojoj je Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski berberin oteo četrnaestogodišnju djevojčicu. Sve se ovo desilo 20. decembra 2019.

KAKO DANAS ŽIVI DEVOJČICA KOJU JE OTEO MALČANSKI BERBERIN! Traume polako padaju u zaborav, ALI SU SE POJAVILI NOVI PROBLEMI!

Rijetko koja osoba može da razumije kako se osjećala porodica kojoj je Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski berberin oteo četrnaestogodišnju djevojčicu. Sve se ovo desilo 20. decembra 2019. godine. On je djevojčicu deset dana držao zatočenu, te je prisiljavao da pješači po nekoliko kilometara šumom kako bi stigli do knjaževačkih sela.

Djevojčica je u to vrijeme išla u osnovnu školu koja se nalazila u selu Brzi Brod. Nikada neće zaboraviti traume koje je tada proživjela, a ujedno su se počeli pojavljivati i neki drugi problemi.

Njena porodica nije u nekoj posebnoj materijalnoj situaciji, djevojčica nikad nije imala svoju sobu, niti mogućnost da ima privatnost. Njena majka Aleksandra priznala je kako i sama primjeti traume koje su ostale na djevojčici, ali da bi joj bolji uslovi u životu možda mogli pomoći da lako prebrodi.

”Nalazimo se u teškoj materijalnoj situaciji. Ne možemo izaći iz ove kože, niti moj muž niti ja imamo posao, to nam i predstavlja najveći problem. Borimo se za egzistenciju, pored svih ostalih problema koji su nas zadesili. Muž ode na nekoliko dara, radi nešto i zaradi, a ja ne mogu da se odvojim od kćerke. Iako ima četrnaest godina i većinu poslova može da obavi sama, ne mogu sada da je ostavim, kada se nalazi u ovakvoj situaciji. Najviše sam joj sada potrebna. Ima želju da ima svoj kutak, svoju sobu, a najviše me boli što ne mogu to da joj ostvarim, a vjerujem da bi se bolje osjećala.”- rekla je Aleksandra.

Otkrila je kako joj se javljalo nekoliko osoba i željelo da pomogne, ali niko ništa nije knkretno uradio, nego su samo obećavali.