Crna Jasmina ubila muža, umotala ga u ćebiće i zalivala omekšivačem

VIJESTI

U Višem sudu u Beogradu danas je počelo suđenje Jasmini S. (45) iz Lazarevca, koja je optužena da je prošle godine ubila supruga Sinišu S. (42) u njihovom iznajmljenom stanu, a zatim ga umotala u foliju, pa u nekoliko ćebadi i danima zalivala telo omekšivačem, kako se ne bi osećao neprijatan miris.

Zločin je, podsetimo, otkriven 28. februara prošle godine, kada je Jasmina pokušala da izvrši samoubistvo, a ostavila je i oproštajno pismo, koje su njena deca odnela komšiji.

Inspektori su tokom uviđaja zatekli jezivu scenu na kauču u dnevnoj sobi kada su pomerili ćebe i ugledali leš u poodmakloj fazi raspadanja. Ispostavilo se da je Siniša ubijen dosta ranije, a da bi prikrila neprijatan miris, optužena žena je telo zalivala omekšivačima i raznim hemikalijama za čišćenje kuće.

jasmina s. i ubijeni siniša s.

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu u avgustu prošle godine, a Jasmina S. tereti se da je izvršila krivično delo teško ubistvo i preti joj doživotna robija.

Danas je u Višem sudu u Beogradu održano pripremno ročište, koje je bilo zatvoreno za javnost, a Jasmina S. je u Palatu pravde dovedena iz pritvora u pratnji zatvorskih stražara, pošto se od hapšenja nalazi iza rešetaka.

Milanko S., Sinišin otac je ranije u potresnoj ispovesti za Kurir ispričao da je telo njegovg sina bila u toliko lošem stanju da mu je otpadala koža i da su ga jedva sahranili.

 

Obdukcija je pokazala da je Siniša ubijen sa 15 uboda kuhinjskim nožem, 13 uboda ima s leve strane tela, dok su druga dva s desne. Imao je povrede na levoj plećki, ramenu, grudima, a na levoj ruci imao je ranu dužine 22, a dubine 12 centimetara, tako da je nož prošao kroz celu nadlakticu – rekao je ranije Milanko S. za Kurir i dodao da očekuje da će njegova snaja dobiti dožiovtnu robiju, jer zbog zločina koji je počinila ne treba da vidi svetlost dana.

Naš sagovornik ispričao je i da su mu, zbog stanja u kom se telo nalazilo, predlagali da sina stavi u džak, pa u limeni sanduk kako bi mogao da ga sahrani, ali da on to nije dozvolio.

Nismo mogli da ga obučemo jer mu je otpadao svaki deo kože za koji bismo se uhvatili. Stavili smo ga u drveni kovčeg nakon što sam preko tela stavio trenerku, jer nismo mogli da ga obučemo. Dodao sam mu pod glavu jastuk i jedno ćebe. Taj drveni sanduk smo stavili potom u limeni. Eto, tako smo ga sahranili – potresno nam je rekao Milanko S. i dodao da se njegova unučad nalaze u hraniteljskoj porodici, kao i da znaju šta je njihova majka uradila ocu.

(Kurir.rs – B. T.)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *