VIJESTI

BRAT PREMINULOG PACIJENTA TUKAO HIRURGA: Došao da sazna zašto mu je brat umro, pa pesnicom patosirao doktora

  • 29 Marta, 2023
  • 0

Loznički hirurg prekjučer je napadnut na radnom mestu u Opštem odeljenju lozničke Opšte bolnice. Doktor je zadobio lakše tjelesne povrede, a kako se neslužbeno doznaje, napao ga je

BRAT PREMINULOG PACIJENTA TUKAO HIRURGA: Došao da sazna zašto mu je brat umro, pa pesnicom patosirao doktora

Loznički hirurg prekjučer je napadnut na radnom mestu u Opštem odeljenju lozničke Opšte bolnice. Doktor je zadobio lakše tjelesne povrede, a kako se neslužbeno doznaje, napao ga je brat preminulog. O napadu je obaviještena Policijska postaja u Loznici koja je odmah izašla na mjesto događaja.

Na hirurga je pucao brat pacijentice koja je umrla u Beogradu, navodno dovezena iz lozničke bolnice. Navodno je u operacijsku salu došao provjeriti zašto se to događa, radi li se o pogrešnoj dijagnozi, a potom je, vjerojatno u naletu bijesa, nasrnuo na doktora.

Policija je bila u bolnici i kontaktirala je tužilaštvo, ali nije bilo elemenata kaznenog djela već su protiv muškarca koji je napao doktora podnesene prekršajne prijave. Hirurg je zadobio lakše tjelesne povrede, udarac šakom u predjelu prepona, pad i nagnječenje lakta – kazao je naš sugovornik koji ne želi da se otkrije njegov identitet.