OVO JE NAJVEĆA TAJNA ZORICE MARKOVIĆ: Ona je rodila sa 15 godina, ODUZELI JOJ SINA.. Nije ga mogla godinama da viđa, a EVO KAKO ON DANAS IZGLEDA! NIKO NE MOŽE DA VERUJE.. (FOTO)

MAGAZIN

Zorica Marković je srpska folk pjevačica koja je vrhunac popularnosti doživjela 80-ih godina.

Unatoč uspješnoj karijeri, Zorica se okrenula i reality televiziji te je postala vrlo popularna sudionica reality showa. Pojavila se u nekoliko sezona reality showa “Zadruga”, kao i reality showa “Farma”.

Kao dijete, čuvajući ovce i goveda na farmi, Zorica je pjevala, a tako je i naučila pjevati. Svoju karijeru najviše duguje Mitru Miriću, koji ju je tjerao da pjeva u svojim emisijama i demonstrira svoje talente, čime je postigla uspjeh i postala najpopularnija pjevačica tog perioda u regiji.

Zorica nije navikla da javno govori o svom privatnom životu, ali se na tu temu dosta spekulisalo.

Ipak, mediji su u jednom trenutku pisali da Zorica ima problematičan odnos sa svojim 15-godišnjim sinom Dejanom. Dobila ga je od harmonikaša u rodnom Kosjeriću. Njih dvoje su se ubrzo razišli, a ona je nakon toga napustila rodni grad. Sin je pripadao njezinom bivšem suprugu, a ona ga je od djetinjstva rijetko viđala, što mu se gadilo.

Zorica i njen sin Dejan sada su u dobrim odnosima i kako sama kaže, veoma je ponosna na njega.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *