VIJESTI

Penzioneri se svađaju oko ćevapa u Lidlu, žena legla na frižider

  • 7 Maja, 2023
  • 0

Na Lidl pijaci u Borči danas je nastao totalni haos zbog jeftinije cene ćevapa od junećeg i svinjskog mesa. U Lidlu u beogradskoj opštini Borča danas je nastao

Penzioneri se svađaju oko ćevapa u Lidlu, žena legla na frižider

Na Lidl pijaci u Borči danas je nastao totalni haos zbog jeftinije cene ćevapa od junećeg i svinjskog mesa.

U Lidlu u beogradskoj opštini Borča danas je nastao opšti haos zbog, verovali ili ne, ćevapa. Na društvenim mrežama pojavio se i snimak tuče starijih sugrađana, a na njemu se vidi kako starija žena pokušava da uzme paket ćevapa, dok istovremeno sprečava druge da ih uzmu. Na kraju teksta pogledajte snimak borbe.

Na akciji u Lidlu, koja je izazvala totalni haos, okupio se veliki broj starijih građana. Ne vidi se ko šta uzima i koliko paketa, ljudi viču, guraju se, a pomenuta žena je u jednom trenutku čak i gornjim dijelom “ušla” u frižider kako bi odbranila pakete koje je namjeravala uzeti.

Lidl akcija ćevapa od svinjskog i junećeg mesa završava se danas, a cena po kilogramu je 319,99 dinara. Akcija je počela u četvrtak, 23. marta, a završava se danas, zbog čega je došlo do gužve i tuče.

„Gospođo, gospođo molim vas… Zvaćemo obezbeđenje, ovo nema smisla“, komentariše žena usred borbe za ćevape od govedine i svinjetine.

Veliki su redovi ispred Lidla u Borči, gde je došlo do tuče. Veliki broj građana stoji napolju i čeka da uđe i pokušava da se izbori za ćevape.

Ništa bolja situacija nije ni u Stanovu kod Kragujevca. Iz istog razloga tamo je nastao haos zbog sniženja ćevapa, a ta akcija se završava danas.