Muškarac (32) krenuo na sastanak sa prostitutkom: Ušao je u lift i 10 minuta kasnije BIO JE MRTAV

MAGAZIN

Lorenco Nardeli (32) je te večeri tražio stan prostitutke sa kojom je imao dogovoren sastanak. Međutim, greškom je ušao u kuću dvojice moldavskih rođaka koji su ga, pijani, pretukli nasmrt.

– Zamislite da imate “galantni” sastanak sa nepoznatom ženom, ali pogrešite lift; popnete se na naznačeni sprat, vidite odškrinuta vrata, ušunjajte se unutra i ugledate dva rođaka koji nameravaju da večeraju u svojoj spavaćoj sobi. Oni potom na vama iskale svoj bes, koji se ne zaustavlja na onom pragu koji bi se mogao shvatiti kao granica intimnosti koju treba braniti, već se nastavlja i u liftu, da bi potom, u roku od desetak minuta, završila masakriranjem i smrskanom lobanjom – opisuju italijanski mediji slučaj koji je šokirao sve.

Misteriju smrti muškarca, kojeg su ubili rođaci Radu i Marin Rusu, 32, odnosno 35, razrešila je policija u koordinaciji sa tužiocem. Odgovor zašto je Nardeli ušao u stan njih dvojice nema nikakve veze sa sumnjivim poslovima, novcem ili drogom, niti sa hipotezom o lažnoj krađi, kako se na početku pretpostavljalo.

.

FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

.

Kako se navodi, jedan od braće odmah je napao žrtvu. U tom trenutku, Lorenc se okliznuo ili je gurnut u lift, u koji je zatim ušao i drugi brat, i tu su mu zadali najteže udarce.

Policija je došla na lice mesta nakon poziva komšija, u liftu su ostali tragovi krvi, a nesrećnom muškarcu je tokom tuče slomljena lobanja.

Istražitelji su ključni trag dobili nakon nekoliko sati, na osnovu poslednjih brojeva biranih sa mobilnog telefona žrtve. Tada je ženu saslušala policija i ona je potvrdila da ju je kontaktirao mladić, sa kojim je razmenjivala poruke do nekoliko minuta pre, ali da ga nije videla kako dolazi.

Ali takođe je objasnila da se nije previše zabrinula, jer među „rizicima“ njenog posla postoji i promena mišljenja klijenta u poslednjem trenutku.

8. septembra će se raspravljati o žalbi dvojice branilaca napadača koji zastupaju tezu da je u pitanju nužna odbrana jer je žrtva upala u njihov stan. Tužioci ipak smatraju da stepen nasilja koji su njih dvojica pokazali prilikom napada na muškarca prevazilazi nužnu odbranu.

(corrieredelveneto)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *