VIJESTI

HOROR U STARAČKOM DOMU! ”Majku Su Mi Mučili, Trovali Sedativima, Sada Je Na Samrti I Živi Leš! Uništili Su Je Za Samo 7 Dana!

  • 19 Septembra, 2023
  • 0

Majku Z.P. (82 godine) odvela sam u dom za starije osobe u beogradskom naselju Petlovo brdo jer nisam mogla imati fizički kontakt s njom 24 sata nakon ozljede

HOROR U STARAČKOM DOMU! ”Majku Su Mi Mučili, Trovali Sedativima, Sada Je Na Samrti I Živi Leš! Uništili Su Je Za Samo 7 Dana!

Majku Z.P. (82 godine) odvela sam u dom za starije osobe u beogradskom naselju Petlovo brdo jer nisam mogla imati fizički kontakt s njom 24 sata nakon ozljede kuka. . Nakon sedam dana boravka u kući postala je živi leš! Tamo je bila pod sedativima, prljava, gladna, neoprana, s modricama na rukama i živim ranama, a sada se bori za svoj život, tvrdi Snežana P.

Ona je za Kurir istakla da je majku 26. juna odvela u starački dom na preporuku rođaka, a kada je potpisala ugovor rečeno joj je da žena mora da bude u karantinu od 14 dana bez obzira na PCR test. bila je negativna, rekli su.. To su naredili razna ministarstva. Plaćala je 350 eura mjesečno i davala 100 eura pologa.

Zbunjena sam, rekli su da za to vrijeme ne može imati mobitel. Prešla sam nekako i preko toga i sljedećih 7 dana moja je majka provela u podrumu te kuće gdje je bila zlostavljana, pod sedativima, bez kupanja, hranjenja i pelena, a sudeći po modricama na tijelu, moguće da su je i tukli – kaže Snežana P.