VIJESTI

“MAMA, SVE MI JE URADIO!” Potresna ispovest porodice silovane devojčice: Sve je bilo u redu dok nije stigla torta, tada je nestao!

  • 11 Septembra, 2023
  • 0

V. Ć, otac devojčice (12) koju je  na proslavi rođendana u Bogatiću kod Šapca seksualno napastvovao A. I. (38), njegov radnik ispričao je detalje ovog slučaja. – Pozvao

“MAMA, SVE MI JE URADIO!” Potresna ispovest porodice silovane devojčice: Sve je bilo u redu dok nije stigla torta, tada je nestao!

V. Ć, otac devojčice (12) koju je  na proslavi rođendana u Bogatiću kod Šapca seksualno napastvovao A. I. (38), njegov radnik ispričao je detalje ovog slučaja.

– Pozvao je da se prošetaju i ona je krenula. Krenula je jer mu je verovala, jer na njega i na ostale zaposlene gleda kao na porodicu. A onda ju je seksualno zlostavljao.

Kako su roditelji devojčice pričaju osumnjičeni im je svakog dana bio u kući, zvali su ga sinom, smatrali porodicom.

– Bili smo na proslavi punoletstva kod koleginog sina, svi smo došli s porodicama samo on sam. Sedeo je dve stolice od mene. Ne pijem, pratio sam situaciju, ali ništa nisam primetio, ne bi mi promaklo sigurno da je iz bilo čega moglo da se nasluti šta mu je na umu. Sve je bilo u redu dok nije došla torta, tada je iskoristio gužvu – priča otac.

Ona se sa tada, nastavlja on, igrala sa drugom decom na platou ispred sale za proslave.

– On je tada nestao. Nije ga bilo neko vreme, mislio sam u toaletu je, izađem, nema ga, pitam druge niko ga nije video – kaže.