VIJESTI

Slavica i njen sin Željko pronađeni mrtvi u kući: “Pre smrti mi je rekla samo ovo, više je nisam videla”

  • 13 Septembra, 2023
  • 0

Slavica Ilić i njen sin Željko najmanje deset dana ležali su mrtvi u kući u banjalučkom naselju Rosulje, dok njihove komšije nisu pozvale policiju. Slavica i Željko živeli

Slavica i njen sin Željko pronađeni mrtvi u kući: “Pre smrti mi je rekla samo ovo, više je nisam videla”

Slavica Ilić i njen sin Željko najmanje deset dana ležali su mrtvi u kući u banjalučkom naselju Rosulje, dok njihove komšije nisu pozvale policiju.

Slavica i Željko živeli su u dupleks kući zajedno sa Dušankom Potanj, a koja je u utorak uveče na nagovor komšija pozvala policiju, piše Srpskainfo.

U razgovoru za Srpskainfo Potanjava kaže da su njih dvoje ovaj dio kuće kupili pre tri godine.

– U taj dio kuće trebalo je uložiti dosta novca, ali oni nisu imali i živeli su tu. Od prvog dana, nisu se hteli družiti sa komšijama i nisu imali nikakav kontakt sa nama – kaže Dušanka.

Dodaje da je Slavica zadnjh godina bila teško bolesna i da je imala karcinom, ali i da je njen sin bio dete sa posebnim potrebama.

– Pre otprilike 15 dana sam je zadnji put videla. Bio je vikend i ona je išla u prodavnicu u blizini naše kuće, ali ona nije radila vikendom, pa je zatim otišla u drugu prodavnicu. Kada se vraćala jedva se kretala – priča za Srpskainfo Potanjova.