MAGAZIN

SIGURNI SMO DA IH DO SAD NIKAD NISTE VIDELI: SUPRUGE SAŠE I DEJANA MATIĆA SU PRAVE LEPOTICE (FOTO)

  • 12 Februara, 2024
  • 0

Saša i Dejan Matić, braća blizanci, već godinama plene domaću publiku svojom muzikom, a lične živote čuvaju kao što zmija krije noge. Radoznalost okružuje identitet žena koje su

SIGURNI SMO DA IH DO SAD NIKAD NISTE VIDELI: SUPRUGE SAŠE I DEJANA MATIĆA SU PRAVE LEPOTICE (FOTO)

Saša i Dejan Matić, braća blizanci, već godinama plene domaću publiku svojom muzikom, a lične živote čuvaju kao što zmija krije noge.

Radoznalost okružuje identitet žena koje su godinama u srećnom braku sa pevačicama; pripremite se da budete zapanjeni, jer su zaista zapanjujući.
Kada se 2013. godine Jelena, Dejanova supruga, pojavila u njegovom spotu za pesmu „Ona je moja“, privukla je značajnu pažnju domaće publike.

U to vreme, Jelena, zadivljujuća žena, već je imala četiri meseca trudnoće. Ona i Dejan su razmenili zavet u julu 2012. godine u očaravajućoj crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Ceremoniju vjenčanja uveličale su njihove voljene kolege, porodica i prijatelji, dok je građanska ceremonija održana u šarmantnoj sali na Ledinama.

Nakon godina prijateljstva, Matić i njegova izabrana partnerka su u januaru 2012. započeli romantičnu vezu.

Prije četiri godine dobili su prvo dijete, sina Zorana. Zatim, 2015. godine, njihova porodica se povećala dolaskom još jednog sina Konstantina.

Naprotiv, Saša je pre 14 godina stupio u svetu bračnu vezu, a sada njegov trio voljenih žena oličava čitavo njegovo postojanje. Naime, 2003. godine razmijenio je zavjete sa Angelijom.

Njihova porodica se proširila rođenjem dve ćerke Aleksandre koja je sada napunila 13 godina i Tare koja trenutno ima devet godina.