VIJESTI

Stigli rezultati veštačenja mobilnog majke Danke Ilić: Evo šta je uradila na dan nestanka ćerke

  • 29 Marta, 2024
  • 0

Mobilni telefon majke Danke Ilić poslat je na veštačenje nakon što je devojčica nestala. Nezvanični podaci ukazuju da je majka na dan uoči nestanka i na sam dan

Stigli rezultati veštačenja mobilnog majke Danke Ilić: Evo šta je uradila na dan nestanka ćerke

Mobilni telefon majke Danke Ilić poslat je na veštačenje nakon što je devojčica nestala. Nezvanični podaci ukazuju da je majka na dan uoči nestanka i na sam dan nestanka Danke obrisala mnogo poruka i poziva.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, veštačenje mobilnog telefona Ivane Ilić, pokazalo da je mnogo poruka i podataka o pozivima obrisano, piše Informer.

 

– Na dan uoči nestanka i na sam dan nestanka Danke Ilić obrisano mnogo poruka i poziva iz telefona. To su utvrdili inspektori za visokotehnološki kriminal. Poruke i pozivi mogu da se obriši iz telefona, ali ostaju u bazi – rekao je izvor.

Kako se saznaje, majka je pred nestanak Danke Ilić, dete slikala tri puta iz različitih uglova.

Majka Danke Ilić četvrti put u policiji

Majka Danke Ilić

FOTO: MUP, DRUŠTVENE MREŽE / RINGIER

Podsetimo, majka Danke Ilić, Ivana ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru gde se saslušava na okolnosti nestale ćerke.

Prema našim informacijama policija sa njom prolazi kroz svaku informaciju koja stigne do policije u istrazi nestanka njene ćerke.

Kako nezvanično saznajemo, policiji je u poslednja 4 dana stiglo mnogo informacija kroz sistem “Pronađi me”i svaka ta informacija mora biti proverena u cilju pronalaska Danke Ilić.

Spasioci sa psom pretražuju teren

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala Danka.

Kako javljaju reporteri “Blica”, ispred kuće gde je nestala devojčica jutros su bila parkirana dva kamiona, a ka njoj su prošla i dva policijska automobila beogradskih tablica.

Najnovije vesti o nestanku Danke Ilić pročitajte ovde.

(Informer, Kurir, Blic)