VIJESTI

APOKALIPTIČNE SCENE NA SEVERU NAŠE ZEMLJE! (Video)

  • 17 Aprila, 2024
  • 0

Sudeći po snimcima koji su preplavili društvene mreže, gotovo apokaliptične scene dolaze nam izRuskog Krstura na severu Srbije. – Ovakvo je stanje na severozapadu Vojvodine. Prašinska oluja, izolovane

APOKALIPTIČNE SCENE NA SEVERU NAŠE ZEMLJE! (Video)

Sudeći po snimcima koji su preplavili društvene mreže, gotovo apokaliptične scene dolaze nam izRuskog Krstura na severu Srbije.

– Ovakvo je stanje na severozapadu Vojvodine. Prašinska oluja, izolovane oluje sa pljuskovima, grmljavinom i olujnim vetrom. Olujni, izolovano orkanski, vetar podiže prašinu i smanjuje vidljivost na 0 metara – stoji u opisu snimka koji su podelile Instagram stranice hailz_srbija i 192_rs.

U Srbiji se posle podne očekuje pretežno oblačno vreme, mestimično sa kišom i lokalnim plјuskovima sa grmlјavinom, najavio je RHMZ.

Kako navode, vetar će sa umerenog i jakog jugozapadnog, biti u skretanju na umeren i jak severozapadni i to prvo u Vojvodini, a uveče i u centralnoj Srbiji. U zoni fronta, severozapadni vetar će ponegde dostizati i udare olujne jačine.

Sutra nas očekuje pad temperature za 15 do 20 stepeni u odnosu na prethodni period, a na planinama jugozapadne i južne Srbije prelazak kiše u sneg.

Kurir.rs