VIJESTI

AKO ZNATE OVOG ČOVEKA, HITNO SE JAVITE: Celi region se digao na noge da ga pronađe iz jednog razloga, A ON TO JOŠ UVEK NE ZNA

  • 14 Maja, 2024
  • 0

Ceo Zlatibor, Užice, pa i sama Srbije od juče tražio jednog čoveka, kome se ne zna ni ime, ni odakle je, ali sudeći po samoj objavi, jako je

AKO ZNATE OVOG ČOVEKA, HITNO SE JAVITE: Celi region se digao na noge da ga pronađe iz jednog razloga, A ON TO JOŠ UVEK NE ZNA

Ceo Zlatibor, Užice, pa i sama Srbije od juče tražio jednog čoveka, kome se ne zna ni ime, ni odakle je, ali sudeći po samoj objavi, jako je bitno da se nađe i to iz plemenitih pobuda.

Ono što je najbolje u svemu jeste da čovek verovatno i nema pojma da ga svi traže da bi mu vratili 400 evra koje su mu ispale tokom boravka na Zlatiboru, u jednoj od prodavnica.

Apel sa slikom se deli kao požar mrežama

Apel je počeo da se širi od juče ujutru na društvenim mrežama nakon što je na Instagram stranici “Serbialive vesti” objavljeno da je novac izgubio i da se traži da bi mu se isti vratio. Uz poruku priložena je i slika nastala sa video nadzora radnje.

“Zlatibor. Prepoznaje li ga neko? Da se vrate čoveku pare”, stoji u opisu koju je okačila članica grupe za izgubljene i nađene stvari na Fejsbuku.

Pronađen novac na Zlatiboru

FOTO: SERBIALIVE_VESTI / INSTAGRAM

U slučaju da prepoznajete čoveka sa slike pozovite broj telefona 066 882 12 37 ili jednostavno, javite mu da ga traže.

Radnici prodavnice dali svoj maksimum da se pronađe

Ono što posebno hrabri i greje dušu u celoj situaciji jeste činjenica da pronalazači novca i pored činjenice da su mogli da ga samo stave u džep, nisu to učinili, već su digli celu zemlju na noge sa namerom da pronađu gospodina sa fotografije i vrate mu njegov novac.

U svemu tome, veliku ulogu odigrali su i zaposleni u marketu koji su se potrudili da urade što bolji skrinšot slike sa video nadzora kako bi porodica ili prijatelji pomogli da se locira gospodin sa snimka.