Muškarac napravio pokolj u porodičnoj kući! Policija na stepenicama zatekla telo snaje, u kući ležao njegov mrta…

VIJESTI

Zločin se dogodio u selu Stajkovci kod Skoplja, policiji je oko 13 sati prijavljeno da su u kući sa povredama na glavi pronađeni V.K. (64) i njegova snaja S.K. (57) koja je ležala na stepenicama kuće. Pripadnici policije zatekli su u kući i telo Lj.K. (67) sa ubodnim ranama.

Lekar hitne pomoći je na licu mesta konstatovao smrt žene, a V.K. je sa povredama prevezen u Klinički kompleks “Majka Tereza”, gde je preminuo u 14.00 sati.

Svađa se završila krvlju

Osumnjičen je Lj.K. (67), brat V.K., koji, prema informacijama MVR-a, ima zdravstvene probleme. Njega su policajci pronašli s ubodnim ranama, koje je kako se pretpostavlja naneo sebi.

Mediji iz Severne Makedonije pišu da je najverovatnije pokolju prethodila svađa posle koje je Lj.K. u porodičnoj kući najpre nasrnuo na rođenog brata, a potom ubio i svoju snaju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je osumnjičeni za ubistva uhapšen dok je javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva Skoplje zajedno sa inspektorima izvršio uviđaj.

Državni tužilac iz Osnovnog javnog tužilaštva Skoplje, zajedno sa inspektorima i istražnim timom Ministarstva unutarnjih poslova i timom forenzičkih patologa s Instituta za sudsku medicinu, izvršio je uviđaj na mestu zločina.

(Skopje1/A1on)

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *