MAJKA UBICE DANKE ILIĆ PRE SMRTI IZUSTILA SAMO OVE REČI! Ušla u komšijsko dvorište i SRUŠILA SE: Sa njima nije pričala 40 godina

VIJESTI

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića, osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić (2) u Banjskom polju kod Bora, preminula je u dvorištu svojih komšija.

Kako su komšije rekle Svetlana je ušla u njihovo dvorište i najednom se srušila.

– Samo je rekla: “Dajte mi malo vode, nije mi dobro” i samo je pala i preminula – navode komšije.

Kako su ispričali ranije, Svetlana se pre nekoliko dana žalila da se ne oseća dobro.

– Nismo sa njima pričali 40 godina, iako žive blizu. Šta su muškarci iz te kuće napravili i šta je istina, ne znamo. U svakom slučaju je strašno sve što se dogodilo – kaže jedna komšinica.

Dejan Dragijević, Dalibor Dragijević, Svetlana Dragijević
FOTO: KURIR TELEVIZIJA, NEMANJA NIKOLIĆ, FACEBOOK

Svetlana se juče oglasila za medije, gde je i sama istakla da je bolesna i bespomoćna.

Podsetimo, njen sin Dejan Dragijević i njegov kolega Srđan Janković uhapšeni su zbog ubistva Danke Ilić. Dragijević je priznao zločin. On je uz pomoć brata Dalibora i oca Radoslava telo deteta premastio na drugu lokaciju, koju ne želi da otkrije, zbog čega telo devojčice još nije pronađeno.

Dejan Dragijević i Srđan Janković danas su vraćeni iz Beograda nakon što se završilo psihijatrijsko veštačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici.

Dragijevićev brat Dalibor je, podsetimo, nakon hapšenja preminuo 7. aprila u Policijskoj stanici Bor, dok se njihov otac Radoslav još uvek nalazi u produženom pritvoru.

Danka Ilić nestala je 26. marta. Istraga je pokazala da je ubijena, a ta informacija saopštena je 4. aprila.

Kurir.rs/Blic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *