VIJESTI

Dve kuće, pomoćni objekat i 4 hektara zemlje za samo 25.000€: Ipak, postoji jedna caka

  • 30 Maja, 2024
  • 0

Na internetu osvanuo je oglas u kojem se nudi seosko domaćinstvo u Svileuvi, zajedno sa četiri hektara zemlje i to za 25.000 evra. Mnoge je iznenadila cena, budući da

Dve kuće, pomoćni objekat i 4 hektara zemlje za samo 25.000€: Ipak, postoji jedna caka

Na internetu osvanuo je oglas u kojem se nudi seosko domaćinstvo u Svileuvi, zajedno sa četiri hektara zemlje i to za 25.000 evra. Mnoge je iznenadila cena, budući da se u dvorištu nalaze sve kuće, kao i pomoćni objekat.

Ipak, odmah na “prvu” jasno je da se radi kućama koje su veoma stare gradnje, te je renoviranje nephodno, pa samim tim to može biti dovoljan razlog da se opravda ova niska cena.

U sklopu kuće je i četiri hektara zemlje, čiji potencijal tek može biti iskorišćen, a na imanju se pored dve kuće nalazi i pomoćni objekat.

Što se tiče same ponude kuće, na osnovu fotografija ne može se zaključiti šta objekti poseduju i da li su opremljeni nameštajem, ali oni koji se ipak odluče da sebi priušte ovo mesto na selu definitivno moraju da izvoje dosta novca za ulaganje.

Inače, kako smo već pisali, mladi se sve više odlučuju da svoj život obogate seoskim okruženjem. Tako je Sara Đurđević ostavila gradsku gužvu iza sebe i započela život u selu Paune, gde su ranije živeli njeni baka i deka.

– Sigurno ste nekada poželeli da ostavite gradski život iza sebe i preselite se negde usred ničega. Ja nisam samo jednom to poželela, već na kraju svakog meseca kada bih izračunala da pola plate dajem na kiriju i račune, ali i svaki put kada bih se zaglavila u saobraćaju. Upravo zbog toga sam već nekliko godina unazad razmišljala da kupim imanje u blizini grada, a opet dovoljno daleko da imam prirodu za sebe. Ipak jedini put kada sam imala novca za tako nešto, preselila sam se na Sardiniju – rekla je ona.

Kako je Sara istakla, tada je shvatila da su mala mesta savršeno mesto za nju.

– Mislila sam da ako jednom odem iz Srbije, da se nikada neću vratiti, ali ipak je bilo drugačije. Kako neko vreme radim posao gde je potrebno da samo imam internet odlučila sam da spakujem kofere i odem u selo Paune, u kuću gde su živeli moji baka i deka. Kako niko tu nije boravio 11 godina, renoviranje je neophodno – dodala je ona.

(Telegraf Biznis)