VIJESTI

ŠOK! Roditelji Danke Ilić otkrili ŠTA se DEŠAVALO u njihovom stanu u noći nestanka ćerke! Majka: TO NAS JE PREPLAŠILO…

  • 2 Juna, 2024
  • 0

Roditelji devojčice Danke Ilić otac Miloš i majka Ivana Ilić prošli su kroz pravi pakao kad im je nestala ćerka. Majka devojčice je ispričala medijima da je porodica prolazila kroz tešku situaciju tokom potrage

ŠOK! Roditelji Danke Ilić otkrili ŠTA se DEŠAVALO u njihovom stanu u noći nestanka ćerke! Majka: TO NAS JE PREPLAŠILO…

Roditelji devojčice Danke Ilić otac Miloš i majka Ivana Ilić prošli su kroz pravi pakao kad im je nestala ćerka. Majka devojčice je ispričala medijima da je porodica prolazila kroz tešku situaciju tokom potrage za detetom, ali i nakon saznanja da je ubijena.

Naime, Ivana je prvi put otkrila šta se dešavalo u noći nestanka male Danke, kao i da joj je jedan poziv zauvek urezan u sećanje.

 Ljudi su nas zvali sa skrivenih brojeva i policija je pokušala da istraži sve pozive koji su nam bili upućeni. Jedan se baš izdvajao jer nas je neko pozvao te noći kada je Danka nestala, oko dva sata iza ponoći, i u pozadini se čulo: “Mama, mama.” To nas je preplašilo – rekla je nedavno majka ubijene devojčice za Srbija danas.

 

Policija je nakon toga uspela da istraži i uđe u trag pozivu za koji se ispostavilo da ga je uputio mladić koji je želeo da se “našali”.

Inače, Srđan Janković (50), iz borskog sela Luka, jedan je od dvojice osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić iz Bora i upravo on bi u utorak mogao da otkrije gde se nalazi telo devojčice!

Naime, Janković se dosad branio ćutanjem, ali je, uz dogovor s braniocem Živadinom Bogdanovićem, odlučio da progovori i kaže sve što zna o jezivom zločinu koji je potresao celu Srbiju, kao i region. Njegovo saslušanje biće 4. juna.

 Video sam se s njim i znam o čemu želi da priča, ali detalje ne mogu da iznosim. Tužilaštvo će odrediti datum kad će Srđan Janković izneti odbranu – rekao je advokat Živadin Bogdanović.

Da podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora. Policija je nakon 10 dana potrage uhapsila Srđana i Dejana iz Bora, osumnjičene da su devojčicu udarili automobilom, stavili njeno telo u gepek i odneli ga na deponiju. Telo devojčice još nije pronađeno.

Dejan Dragijević je detaljno opisao ubistvo i rekao da su telo bacili na deponiju, zbog čega se potraga koncentrisala na selo Zlot. Pretražene su deponije, dvorište porodične kuće Dragijevića, šahte i druga potencijalna mesta, ali bez uspeha.

Iz kuće Dejana Dragijevića u Zlotu policija je zaplenila više desetina predmeta koji bi mogli biti ključni dokazi, a oba privatna automobila osumnjičenih su poslata na veštačenje. Dejanov brat Dalibor Dragijević preminuo je 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja, dok je njihova majka Svetlana Dragijević preminula 15. maja u kući komšinice. Radoslav Dragijević, koji je osumnjičen da je pomogao sinu Dejanu da premesti Dankino telo, pušten je na slobodu.