VIJESTI

Horor: Grom udario dvojicu muškaraca dok su brali maline

  • 20 Jula, 2024
  • 0

Tokom popodnevnih sati došlo je do incidenta u mestu Rimski most u okolini Ivanjice, gde je dvojicu muškaraca udario grom dok su brali maline. Reč je o muškarcima

Horor: Grom udario dvojicu muškaraca dok su brali maline

Tokom popodnevnih sati došlo je do incidenta u mestu Rimski most u okolini Ivanjice, gde je dvojicu muškaraca udario grom dok su brali maline. Reč je o muškarcima starim 26 i 65 godina.

– Dve muške osobe uz pratnju Službe Hitne pomoći iz Ivanjice dovedene su na Urgentno-prijemno odeljenje OB Čačak nakon kako su kazali, udara groma, oba pacijenta su stabilnih vitalnih parametara, u toku je njihova dijagnostika nakon inicijalnog zbrinjavanja – potvrđeno je za u bolnici.

Počeo pljusak, a onda se čio silovit prasak

Očevici kažu da sve dogodilo u nekoliko minuta. Počeo je jak pljusak i onda se odjednom začuo silovit prasak, nakon čega su muškarci povređeni.

– Još smo u šoku. Ne možemo da verujemo da se tako nešto desilo se u našoj okolini, -dodaju meštani.

Nakon udara groma obojica su neko vreme bili u nesveti, a na lice mesta izašla je ekipa Hitne pomoći iz Ivanjice i zbrinula povređene koji su nakon toga upućeni na dijagnostiku u Opštu bolnicu u Čačku.

Očevici su ispričali da se sve dogodilo u nekoliko desetina sekundi, nakon što je počela da pada kiša. I onda se začuo prasak groma.

Napominju da su svi prepali. I da je malo lakše bilo kada su radnici došli svesti.

(Rina, Blic)