VIJESTI

Čim su lekari videli lice malog Lava znali su da je jedina takva beba kod nas: Ljubavi mamina, izvini

  • 13 Oktobra, 2023
  • 0

“Kome da se izvinim?! Koga da molim za oproštaj? Kome da se poklonim i čija stopala da poljubim, samo da prestanu te grozne sile da mi te mrcvare!”,

Čim su lekari videli lice malog Lava znali su da je jedina takva beba kod nas: Ljubavi mamina, izvini

“Kome da se izvinim?! Koga da molim za oproštaj? Kome da se poklonim i čija stopala da poljubim, samo da prestanu te grozne sile da mi te mrcvare!”, potresne su reči majke malog Martina Lava Nikolića, koji boluje od retke bolesti, usled koje ima velike bolove i komplikacije.

Martin Lav Nikolić sada je stabilno, ali ga prate brojni problemi. Nepokretan je, ne može da sedi, da stoji samostalno, pokreće glavicu. Napade epilepsije ima pet do sedam puta nedeljno. Početkom ove godine, njegova dijagnoza zadala je roditeljima Aleksandri i Dragutinu bolan udarac – utvrđeno je da boluje od veoma retkogShciznel Giedion sindroma, bolesti od koje boluje nešto preko pedesetak ljudi na svetu.

 

Roditelji vode bitku od prvih dana njegovog života

Od trenutka kada su saznali, pa do danas, roditelji vode veliku bitku za prikupljanje novca za njegovo lečenje.Upravo zato, vapaj njegove majke rastužila je i rasplakala sve one koji su imali prilike da ga pročitaju.