GLOBUS

Beba je VRIŠTALA kad god je starija sestra zagrli, a onda su roditelji otkrili NAJJEZIVIJU ISTINU

  • 15 Decembra, 2023
  • 0

Beba po imenu Tajler plakala je svaki put kada je u blizini svoje starije sestre Megan. Kad god bi pokušala da mu se približi, on bi se zacenio

Beba je VRIŠTALA kad god je starija sestra zagrli, a onda su roditelji otkrili NAJJEZIVIJU ISTINU

Beba po imenu Tajler plakala je svaki put kada je u blizini svoje starije sestre Megan. Kad god bi pokušala da mu se približi, on bi se zacenio od plakanja. Iako je imao samo dva meseca i svu pažnju i ljubav koji su jednoj bebi potrebni, nije mogao da podnese prisustvo svoje sestre. I sve se čini da je osetio da sa njom nešto nije u redu. I nije bilo ništa natprirodno, ali bilo je veoma opasno.

Na društvenoj mreži TikTok poslednjih dana veoma je viralna priča o dvomesečnoj bebi Tajleru koja bi neutešno plakala svaki put kad je starija sestra Megan uzme u naručje. Kada ona ne bi bila u blizini, Tajler je bio potpuno drugačiji. Bio je, jednostavno, kao i svaka druga beba – vesela, ponekad plačljiva, ali mila i slatka. Voljena od svih članova porodice. Ali, kao da on nije voleo svoju sestru. Roditelji su sumnjali da sa Tejlorom nešto nije u redu, odveli su ga čak i kod lekara, uradili preglede, ali – ništa. On bi bio miran sve dok mu se ne približi Megan.

Jednog dana, kako se navodi u videu, roditelji su zatekli prizor koji nijedan roditelj ne želi ni najgorem neprijatelju, a onda u bolnici čuli još strašnije vesti.

Megan je ležala na podu svoje sobe. Onesvešćena.