VIJESTI

Držao majmuna i prostitutke: “Prva frizura Srbije” kupleraj zamenio pet centrom, otkriven na istu foru

  • 12 Aprila, 2024
  • 0

Ljubiša Vasić, poznat po nadimku “Prva frizura Srbije”, ponovo je pod lupom policije samo nekoliko meseci nakon što je uhapšen zbog prostitucije. On je, podsetimo, nekoliko puta “padao”

Držao majmuna i prostitutke: “Prva frizura Srbije” kupleraj zamenio pet centrom, otkriven na istu foru

Ljubiša Vasić, poznat po nadimku “Prva frizura Srbije”, ponovo je pod lupom policije samo nekoliko meseci nakon što je uhapšen zbog prostitucije.

On je, podsetimo, nekoliko puta “padao” zbog kupleraja koje je držao po Smederevu, a poslednji put policija je upala u “Ninu sa prenoćištem” i u tajnim prostorijama zatekla orgije.

On je uhapšen u aprilu ove godine, a u međuvremenu, policija je u njegovom pet šopu pronašla majmuna kojeg je držao bez dozvole.

Policija je ušla u kuću – “pet centar” na dojavu, po istom scenariu kao i u “Ninu sa prenoćištem” i u oba zatekla nerealne prizore.

Sve životinje su oduzete i predate Republičkoj veterinarskoj inspekciji, a protiv osumnjičenog Ljubiše Vasića poznat pod imenom “Prva frizurica Srbije” podneta je krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u redovnom postupku.

 

Kako “Telegraf.rs” saznaje, on je u centru grada imao pet centar koji je sada i zatvoren.

Inače, Ljubiša Vasić i konobar J. J. (62) uhapšeni su početkom aprila u Vasićevoj kafani koja se nalazi u Mihajlovcu kod Smedereva zbog trgovine ljudima, a policija mu je upala u lokal baš u trenutku kada su se, kako smo naveli, dešavale “orgije” u tajnim sobama.

– Tužilaštvo i policija su dobili dojavu da Vasić, koji je nekoliko puta hapšen zbog prostitucije, ponovo u svojoj kafani drži devojke. Policija je čekala da ih uhvati na delu. Upravo se to i dogodilo. Čak su pronašli i tajni prolaz koji vodi ka tim prostorijama. Sobe za orgijanje su na spratu – kaže osoba iz istrage ovog slučaja.