VIJESTI

Neko je psiću starom tri mjeseca odrezao uši i ostavio ga na cesti

  • 10 Jula, 2024
  • 0

UDRUGA iz Šibenika koja brine o napuštenim životinjama Šibenske šape objavila je danas na svom Facebook profilu snimku psića starog tri mjeseca kojem je netko odrezao uši i

Neko je psiću starom tri mjeseca odrezao uši i ostavio ga na cesti

UDRUGA iz Šibenika koja brine o napuštenim životinjama Šibenske šape objavila je danas na svom Facebook profilu snimku psića starog tri mjeseca kojem je netko odrezao uši i ostavio ga na cesti. Psić je ostavljen zajedno s još dva psića iz istog legla.

“Netko se odlučio igrati veterinara i srećom druge nije rezao. Njoj treba puno bolja veterinarska skrb od one koju može dobiti u azilu, treba joj oporavak van kaveza, dalje od vrućine i muha i prljavštine…molimo Vas da nam pomognete da je zbrinemo”, napisali su.

Dali su joj ime Stella te najavili da će sve prijaviti policiji.

“Stella je ostala kod veta na obradi. Predivno štene, kad uzmete u obzir koju traumu je prošla, ne pokazuje strah prema ljudima, maše repićem i umiljava se. Teška je samo 6 i po kila. Uši su iščupane i tu popravka nema, morat će samo zarasti na miru.

Vjerojatno nikad neće biti kažnjen počinitelj, Al zato će naša Stella di god se pojavi upozoravati na čudovišta koja žive kraj nas…Našla je dom kod naše Ivane nakon veterinara, i vraćati se u azil neće, ali gore je ostalo dvoje njenih supatnika iz legla koji na kraju iako im nisu osakaćene uši, ispadaju manje sretni od Stelle 😑. ako imate komadić srca za pomoći jednom štenetu, javite se ❤️”, objavili su.

(index.hr)