SPORT

NEZAMISLIV ZLOČIN! REPREZENTATIVAC NAREDIO UBISTVO ROĐENE SESTRE?! Majka iznela ŠOKANTNE OPTUŽBE: Sa suprugom isplanirao zločin

  • 11 Jula, 2024
  • 0

Horor vesti iz sveta “fudbala” Tragičan slučaj ubistva sestre fudbalskog reprezentativca otišao je u potpuno neverovatnom smeru. Paola Salsedo (29) je ubijena 29. juna na izlazu iz cirkusa

NEZAMISLIV ZLOČIN! REPREZENTATIVAC NAREDIO UBISTVO ROĐENE SESTRE?! Majka iznela ŠOKANTNE OPTUŽBE: Sa suprugom isplanirao zločin

Horor vesti iz sveta “fudbala”

Tragičan slučaj ubistva sestre fudbalskog reprezentativca otišao je u potpuno neverovatnom smeru.

Paola Salsedo (29) je ubijena 29. juna na izlazu iz cirkusa u trenutku kada je bila sa svojim sinom.

U pitanju je sestra Karlosa Salseda (30), fudbalera Kruz Azula koji je za reprezentaciju Meksika odigrao 40 utakmica.

Dva lica su uhapšena i optužena, a na sudu su priznale krivicu.

Oni su, kako prenosi španska “Marka”, priznali da su koristili nedozvoljene supstance i da su želeli da nastave sa tim, ali da im je bio potreban novac.

Zbog toga su izašli na ulicu i tada sreli Paolu. Videli su da je lepo obučena i da ima dobar automobil i zbog toga su je napali. Sestra fudbalera je pokušala da se odbrani, ali su napadači pucali na nju, pogodili je tri puta i ubili je.

U međuvremenu, na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se navodno čuju pucnji, a pojavile su se šokantne tvrdnje da je Karlos naredio ubistvo svoje sestre.

Pucnji koji su ubili Paolu Salsedo. Ovako se čulo 6 detonacija i vrisak ispred ovog cirkusa u Huiksilukanu. Paola je bila sa sinom kada su je upucali. Tužilaštvo Edomeksa je već uhapsilo dvojicu osumnjičenih, ali Paolina porodica insistira na tome. Njegov brat Karlos Salsedo je naredio zločin“, izvestio je novinar Karlos Himenez koji je podelio video.

Iste tvrdnje je iznela i Marija Izabel, majka fudbalera, koja je optužila Karlosa i njegovu suprugu Andreu Navaro.

Pravda za moju ćerku. Pravi razlog zašto Karlos Salsedo želi da napusti zemlju je zato što su on i njegova supruga Andrea Navaro intelektualni autori Paolinog ubistva“, podelila je Marija Izabel na svojim društvenim mrežama.

Kurir sport/Marca