Aleksandra Prijović ne krije estetske zahvate, evo kako je izgledala sa 16 godina

MAGAZIN

Pjevačica ne skriva da se podvrgnula estetskim zahvatima kako bi promijenila sve ono što joj se nije sviđalo na tijelu.

Aleksandra Prijović, popularna pjevačica, posljednjih dana dominira medijskim prostorom zbog impresivnog uspjeha – rasprodala je čak četiri zagrebačke arene.

Aleksandra Prijović

Prije Aleksandre, samo su dvije megazvijezde postigle jednak uspjeh u zagrebačkoj areni, a to su Zdravko Čolić i Dino Merlin.

Image
Foto: Pixsell

Aleksandra Prijović

Osim anđeoskog glasa po kojem je prepoznatljiva, pjevačica se istaknula svojim predivnim izgledom i vitkom figurom, a mnoge zanima kako je izgledala na počecima svoje zavidne karijere.

Image
Foto: Pixsell

Aleksandra Prijović

Na fotografijama se vidi Aleksandra sa samo 16 godina, a već tada je imala jasne ambicije – osvojiti glazbenu scenu.

Image
Foto: Pixsell

Aleksandra Prijović

Pjevačica se staknula tijekom svojeg sudjelovanja u emisiji “Zvezde Granda” gdje je privukla pohvale mnogih poznatih pjevača, uključujući Šabana Šaulića, Svetlanu Cecu Ražnatović i Snežanu Đurišić.

Na YouTubeu, ima mnogo pjesama s više od 50 milijuna pregleda, a često ističe da neprestano radi na sebi, ulaže mnogo truda u pjesme i glazbene spotove te da već godinama ima jasan plan za svoju karijeru.

Image
Foto: Pixsell

Aleksandra Prijović

Inače, Aleksandrini nastupi u Zagrebu samo su dio njenih koncerata u sklopu turneje pod nazivom “Od istoka do zapada”, a nakon Zagreba, pjevačica planira posjetiti i publiku u Bosni i Hercegovini.

Njezina nevjerojatna energija i snažna veza s publikom potaknuli su interes za još jednim koncertom, a povodom četvrtog za redom koncerta, pjevačica je izjavila: ‘Iskreno teško je raditi četiri dana za redom, ali ja ću se potruditi da svaki bude kao prvi, dat ću sve od sebe, i više nego itko misli da mogu.’

Aleksandra Prijović

Također, u sklopu svoje glazbene karijere, istaknula je svoju snažnu povezanost s majkom Borkom koja ju je poticala da se razvija u smjeru glazbe, a prema Aleksandrinim riječima, upravo je ta podrška dovela do toga da je danas pod svjetlima reflektora.

Aleksandra Prijović

Iako je i ranije bila lijepa, pjevačica ne skriva da se podvrgnula estetskim zahvatima kako bi promijenila sve ono što joj se nije sviđalo na tijelu.

Image
Foto: Pixsell

Aleksandra Prijović

Tako je izjavila da je prošla kroz operacije nosa, usana i grudi te da je također odlučila napraviti nove zube jer joj prirodni zubi nisu odgovarali.

Image
“Zagovaram estetske zahvate jer žena treba udovoljiti sebi i promijeniti ono s čime nije zadovoljna, ali važno je znati mjeru. Ne treba pretjerivati”, priznala je tada.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *